Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Investitorii imobiliari: Vom vedea in curand primele malluri executate de banci, titreaza Capital.
Confruntate cu scaderi drastice ale vanzarilor si cu tot mai multe spatii goale, centrele comerciale din sudul Capitalei sunt fortate sa se repozitioneze, intr-un moment in care analistii pietei se asteapta la primele falimente si la inceperea executarilor de catre bancile finantatoare. In aceste conditii, retrogradarea la rangul de mall de cartier nu mai pare o idee atat de rea.
 
Statul ar economisi 800 de milioane de euro daca ar reduce cu 25% salariile angajatilor din companiile sale, care oricum sunt duble fata de media economiei. Unde se duc miliardele statului?, scrie Ziarul Financiar.
Statul ar economisi 800 de milioane de euro daca ar taia 25% din salariile angajatilor din companiile si regiile sale, care oricum in multe cazuri sunt cel putin duble fata de salariul mediu pe economie. De cand au fost anuntate taierile de salarii, dezbaterea s-a axat numai pe bugetari, fara a fi luati in calcul si cei peste 243.000 de angajati din companiile statului si regiile autonome.

Ponturi la cumpararea unei masini second hand, ne spune Gandul.
Chiar daca efectele crizei economice s-au simtit din plin in vanzarile auto atat noi, cat si second hand, in special pe finalul anului trecut, acum, romanii incep sa cumpere din nou masini.

Masina-frunza, care consuma dioxid de carbon si elimina oxigen, anunta EVZ.
Pavilionul SAIC-GM, de la Expozitia Mondiala Shanghai 2010, propune un oras al viitorului in care vor circula vehicule bionice, care isi iau energia din aer. Daca se va dovedi un vehicul viabil, YeZ ar putea fi masina viitorului, peste 20 de aniSursa: CALIN HERA Poate cel mai spectaculos exponat al Expozitiei Mondiale de la Shanghai este un vehicul bionic realizat de General Motors (GM) si Compania Industriala de Automobile Shanghai (SAIC).

Ce ne asteapta daca Guvernul o da in bara, ne spune Romania Libera.
Datoria publica a Romaniei are nevoie de numai doi ani pentru a se dubla, potrivit scenariilor guvernamentale. Asta inseamna ca, in lipsa taierilor de cheltuieli, in 2012 putem ajunge in situatia Irlandei, iar in 2014 in a Greciei. Potrivit scenariilor guvernamentale, Romania este la doar doi ani distanta de situatia Irlandei si la patru ani de cea a Greciei.

Ministrul Vladescu, executat silit pentru ca n-a platit datoriile catre stat, anunta Money.ro.
Firma EOL Renewable Energy, la care ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, este actionar, este executata silit de Fisc pentru o datorie la bugetul de stat de 25.278 lei. Potrivit listei datornicilor la stat, inregistrati la data de 31 martie, firma EOL Renewable Energy, unde ministrul finantelor este asociat intr-o cota de 25%, figureaza ca executata silit pentru 25.278 lei.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !