Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Indemnizatia de crestere a copilului ar putea avea un cuantum fix de 600 lei
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Indemnizatia de crestere a copilului ar putea avea un cuantum fix de 600 lei
Revenirea la suma fixa de 600 de lei este varianta analizata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale pentru indemnizatia de crestere a copilului, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse guvernamentale.
 
Potrivit surselor citate, Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse a luat in calcul fie impunerea unei sume fixe pentru indemnizatia de crestere a copilului, fie acordarea unui procent mai mic de 85%, cat este in prezent.

Varianta agreata ar fi insa revenirea la suma fixa de 600 de lei, asa cum a fost pana la inceputul anului 2009, au precizat sursele citate.

Ministerul Muncii a luat in calcul si majorarea sumei de 600 de lei, insa aplicarea acestei variante ar intarzia foarte mult platile, pentru ca ar insemna refacerea calculelor pentru toti beneficiarii, au mai spus sursele citate.

Consiliul economic al premierului Emil Boc,Andreea Paul-Vass declara astazi ca reducerea indemnizatiei pentru cresterea copilului se  va aplica de la 1 iunie, precizand ca in perioada imediat urmatoare va fi decis daca diminuarea va fi operata prin introducerea unui procent mai scazut decat cel actual, de 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni, sau daca va fi impusa o suma fixa.

"Indemnizatia va scadea, dar nu s-a stabilit inca daca va fi o suma fixa sau care va fi procentul nou. Este nevoie de o analiza de impact", a declarat, marti, agentiei Mediafax, Andreea Paul-Vass.

Ea a aratat totodata ca atat ajutorul de asistenta sociala, cat si ajutorul de incalzire vor fi revizuite, in cadrul planului general de diminuare a masurilor sociale cu 15%.

"Nu se va umbla deloc la venitul minim garantat, care ramane neschimbat", a adaugat consilierul premierului.
 
Sursa: Mediafax.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !