Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Prima casa construita are finantarile blocate, scrie Capital.
Creditele garantate de stat se acorda in prezent numai pentru locuinte deja construite. Contractarea imprumuturilor e mai anevoioasa decat a ipotecarelor standard, iar diferentele de pret nu sunt semnificative. Creditele prin programul „Prima casa“ pentru construirea de locuinte nu pot fi acordate inca de banci, deoarece cadrul de reglementare a acestor imprumuturi nu a fost inca finalizat.
 
FMI a cerut urmarirea stransa a cheltuielilor din sanatate. Cum poate fi diminuata risipa? titreaza Ziarul Financiar,
Reducerea numarului de paturi din spitale cu 9.200, si renuntarea la peste 150 de spitale sunt principalele angajamente din domeniul sanitar pe care Guvernul Romaniei si le-a luat printr-o noua scrisoare de intentie trimisa Fondului Monetar International (FMI). Masurile sunt considerate inutile de catre medici, dar sunt vazute cu ochi buni de mediul privat. "Reducerea numarului de paturi este flux si reflux. Nu este prima de acest fel care s-a intamplat", spune Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor.

Programul cu FMI ar putea avea ca efect ieftinirea apartamentelor cu 25%, anunta Gandul.
In acest an se anunta in continuare scaderi de preturi la apartamente in marile orase. Analistii spun ca se vor majora impozitele pe proprietati. Romanii cu bani care asteapta de mai bine de doi ani preturi foarte mici pe piata imobiliara pot sa-si faca planuri de cumparare: evaluatorii preconizeaza scaderea in continuare a preturilor apartamentelor, mai ales a celor vechi.

Angajatii firmelor de stat scapa cu salariile netaiate, ne spune EVZ.
Una dintre sursele de economii pe care guvernul a omis sa o exploateze in aceasta campanie dura in fata FMI o reprezinta companiile de stat. Una dintre sursele de economii pe care guvernul a omis sa o exploateze in aceasta campanie dura in fata FMI o reprezinta companiile de stat. Mare parte din acestea, pe langa stergerile de datorii sau subventii cu nemiluita, raman atat gaurile negre ale statului, cat si adevarate mine de aur pentru clientela politica. Angajatii companiilor de stat scapa nevatamati de taierea lefurilor cu 25%, care se aplica bugetarilor.

Incognito: iti mai da banca bani daca esti bugetar?, scrie Romania Libera.
Anuntul de taiere a salariilor i-a transformat pe bugetari in clienti indezirabili pentru banci. RL a incercat, incognito, sa obtina un credit de nevoi personale. "Dosarul dumneavoastra va fi privit cu mai multa atentie", a fost raspunsul. Cat despre rata maxima: nu mai mult de 50 de euro.

Unde s-au facut cele mai multe angajari in 2009 si 2010, titreaza Money.ro.
Domeniile in care s-au facut cele mai multe angajari in 2009, pe cele mai mari site-uri de recrutare din Romania sunt comert, sondaje de opinie, vanzari, client service si IT&C, au spus pentru MONEY.ro reprezentantii celor mai mari site-uri de recrutare. Afla care sunt domeniile care au angajat cei mai multi oameni in 2010, pe site-urile de recrutare din plan local.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !