Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow 12 societati, inselate cu file de CEC si bilete de ordin false in valoare de peste 178.000 de lei
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

12 societati, inselate cu file de CEC si bilete de ordin false in valoare de peste 178.000 de lei
Un oradean suspectat ca a inselat 12 societati comerciale cu peste 178.000 lei a fost retinut de politistii de investigare a fraudelor. Acesta este acuzat ca a achizitionat mai multe materiale de constructie pentru plata carora a emis file CEC si bilete la ordin pentru care nu exista acoperire in banca, informeaza un comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
 
Potrivit MAI, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au retinut pentru 24 de un barbat din Oradea, in varsta de 27 de ani, care este cercetat pentru comiterea infractiunii de inselaciune cu instrumente de plata.

„Acesta este suspectat ca, in perioada octombrie 2008 - aprilie 2009, in calitate de administrator al unei societati comerciale cu sediul in Oradea, a indus si mentinut in eroare reprezentantii legali a sapte societati comerciale din Judetul Bihor. Barbatul a achizitionat in numele respectivei firme si al alteia care ii apartinuse anterior diverse materiale de constructie in valoare totala de peste 100.000 de lei”, se arata in comunicatul de presa.

Astfel, pentru plata marfurilor, barbatul a emis file CEC si bilete la ordin care nu au putut fi decontate de catre nicio banca.

„De asemenea, acesta este suspectat ca, in perioada august - septembrie 2009, prezentandu-se sub o falsa identitate si declinandu-si calitatea de administrator al unei societati cu sediul in localitatea bihoreana Ateas, a achizitionat de la cinci societati comerciale din Bihor anvelope, saltele si caramida in valoare totala de 72.226,9 lei. Si in aceste cazuri pentru plata marfurilor au fost emise file CEC si bilete la ordin care au fost refuzate la plata din aceleasi considerente”, se adauga in comunicat.

De asemenea, barbatul a fost incarcerat in arestul I.P.J. Bihor, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului cauzat, se adauga in comunicat.
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !