Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Vor mai fi bugetarii motivati dupa reducerea salariilor?, ne spune Capital.
Guvernul a hotarat ca angajatii din sectorul bugetar sa sufere o reducere a salariilor cu 25%, ca masura pentru reducerea cheltuielilor. In aceste conditii, se pune problema in ce masura va mai exista motivare in randul unor categorii de bugetari de la care se cere performanta? capital.ro a stat de vorba cu un profesor universitar si un trainer, problema dezbatuta fiind motivarea si performanta in conditii de reducere subtantiala a venitului.
 
Petrom: Singurul lucru care ajuta sunt investitiile. Banii exista, dar Guvernul nu are un program credibil, cu obiective tangibile, titreaza Ziarul Financiar.
Mariana Gheorghe, cel mai puternic CEO de pe piata locala aflat la conducerea Petrom, companie cu un business de 3 miliarde de euro, spune ca singura sursa de crestere economica pentru Romania sunt investitiile care trebuie gandite de guvern la fel cu modul in care o firma isi pune la punct planul de afaceri.

Cum a risipit Ministerul Transporturilor 13 miliarde euro, scrie Romania Libera.
Trei ministri ai Transporturilor, Gheorghe Dobre (PD-L), Ludovic Orban (PNL) si Radu Berceanu (PD-L), au avut pe mana in perioada 2005-2009 12,8 miliarde euro, dintre care peste jumatate, circa 7,2 miliarde euro, au fost alocate pentru investitii in infrastructura de drumuri si cale ferata. "Rezultatul? Au fost construiti doar 109 km de autostrada, iar calea ferata a fost neglijata, fiind reabilitata doar 5% din lungimea totala", scrie Ziarul Financiar intr-o analiza publicata in editia de joi.

Ne trebuie un Fisc privat sa lupte cu evaziunea, informeaza EVZ.
Evaziunea fiscala ar putea fi eliminata daca ar exista vointa politica, fara sa fie necesare planuri speciale sau comisii, sustine Ioan Cezar Coraci, presedintele UGIR - 1903. Premierul Emil Boc le-a cerut, ieri, ministrilor de finante si de interne sa elaboreze si sa promoveze de urgenta un plan de combatere a evaziunii fiscale, convenit cu Fondul Monetar International.

Ti-ai luat apartament scump si ai rata mare. Ce sanse ai sa-ti refinantezi creditul, ne spune Money.ro.
Acum doi ani, preturile de pe piata imobiliara atinsesera maximul istoric. Cei care au achizitionat un apartament prin imprumut bancar in acea perioada, pot dori sa-si refinanteze creditul, in cazul in care gasesc o oferta mai buna pe piata bancara. Afla ce sanse au acestia, in conditiile in care valoarea garantiei s-a depreciat semnificativ.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !