Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cinci locuri de unde statul poate sa plece, scrie Capital.
Sectoare precum prestatiile sociale, educatia, turismul sau sanatatea sunt doar cateva domenii care ar functiona mai bine fara a fi nevoie de zeci de mii de functionari, spun specialistii.Cel putin 1,7 miliarde de euro ar putea economisi guvernul in lunile ramase din acest an daca statul s-ar retrage din cinci domenii pe care le gestioneaza prost sau care sunt oricum dominate de privati.
 
Guvernul se face ca nu vede salariile din companiile de stat, ne spune Ziarul Financiar.
Cele mai mari discrepante salariale fata de sectorul privat sunt in firmele statului. Peste 5.000 de angajati din companiile de stat au salarii brute mai mari de 8.000 de lei pe luna, insa Guvernul nu a luat in calcul in discutiile cu FMI si economiile care ar putea fi facute prin ajustarea castigurilor din acest sector.

Romani de profesie asistati social, titreaza EVZ.
Cetatenii obisnuiti cu traiul din ajutoare sociale ameninta ca taierea acestor sume de la stat ii va scoate in strada, la o noua revolutie. Scaderea cu 15% a ajutoarelor sociale anuntata de executiv, pentru a reduce cheltuielile din buget, dar si pentru a-i motiva pe romani sa mearga la munca, a luat prin surprindere localitati-campioane la numarul de locuitori care traiesc din „mila statului”.

Cat te costa sa te asiguri de somaj: doua-trei salarii lunare, informeaza Gandul.
Companiile de profil spun ca promoveaza "cu prudenta" politele de somaj, acestea nefiind profitabile si fiind vandute doar ca o clauza suplimentara la asigurarile de viata. Bugetarii care risca sa fie dati afara, dar nu numai, isi pot achizitiona o polita de somaj doar la pachet cu o asigurare de viata. Companiile de asigurari nu au in portofoliu polite care sa acopere strict riscul de somaj, acesta fiind doar o clauza la asigurarile de viata mai complexe, ce acopera riscul de invaliditate sau deces.

Greva pampersilor, scrie Romania Libera.
Sute de mame vor protesta in strada luni, pentru mentinerea indemnizatiei de crestere a copilului la 85% din media veniturilor nete pe ultimul an. Ieri circula o noua varianta: 63,75% din media veniturilor. Mamele ameninta ca luni, la protestul pe care-l vor organiza la Ministerul Muncii, vor aduce pe post de arme pampersii folositi in cursul acestui weekend. Ele au strans 21.000 de semnaturi pentru o petitie prin care cer mentinerea sistemulu actual de calcul al indemnizatiei. Altfel, vor da in judecata Executivul.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !