Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
O curba de sacrificiu de 3,5 miliarde de euro, scrie Capital.
Jumatate de miliard de euro pe luna. Atat va obtine Guvernul din aplicarea controversatului program de reducere a cheltuielilor. Cea mai mare parte din suma provine din scaderea cu 25% a salariilor din sistemul public si cu 15% a pensiilor.
 
Problema este ca tot nu e destul. Pentru bugetari, decizia Guvernului pare a fi bomboana de pe coliva. „La inceputul anului veniturile le-au scazut dupa includerea sporurilor in salarii, acum vine o noua reducere. Cred ca schema de personal ar trebui stabilita in functie de fondurile disponibile. Altfel, noi ne facem ca-i platim, si ei se fac ca muncesc“, afirma Gheorghe Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean Braila.

Credibilitatea patronatelor din CES, sub semnul intrebarii, titreaza Ziarul Financiar.
CES este condus un reprezentant al patronatelor, Florian Costache, seful Patronatului National Roman, care este acuzat de un alt patronat ca a facut inchisoare si politie politica si produce deservicii majore din cauza trecutului sau."Este de neadmis ca un cetatean posesor de cazier, dovedit de CNSAS ca agent al politiei politice, sa reprezinte interesele Guvernului Roman, ale sindicatelor libere din Romania si al reprezentantilor patronatelor romanesti", afirma Gheorghe Naghiu, presedintele Confederatiei Patronatul Roman.

Razboiul euro-dolar face prima victima in Romania. Cu cat se scumpeste benzina, ne spune Gandul.
Benzina s-a scumpit cu 8,2% anul acesta in timp ce cursul leu-dolar a crescut cu 15,7%. Expertii spun ca, inevitabil, intarirea continua a dolarului fata de leu se va traduce, in scurt timp, in preturi si mai mari la pompa. Intarirea dolarului fata de euro se va resimti puternic si in Romania, desi cursul leu-euro este protejat de BNR iar creditele in dolari sunt destul de putine.

Start la „Rabla 3”. Programul scoate piata auto din impas, anunta EVZ.
Inca 50.000 de tichete vor ajunge, in urmatoarele doua saptamani, la REMAT-urile din tara. Efectele programului se vad deja: vanzarile de masini noi au crescut in ritm-record. Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a inceput de astazi sa distribuie cea de-a treia serie de tichete din programul de stimulare a innoirii parcului auto national. Astfel, cei care nu au apucat sa-si caseze masina vor mai avea la dispozitie inca 50.000 de vouchere, in valoare de 3.800 de lei fiecare. In plus, alti producatori vor fi invitati sa intre in program.

Cine vrea sa-i aduca pe mineri in Capitala?, scrie Romania Libera.
In vreme ce unii lideri sindicali anunta drept iminenta venirea minerilor din Valea Jiului si Gorj la protestul de maine din Bucuresti, altii spun ca habar nu au de asa ceva. Trei sute de sindicalisti din minerit si-au anuntat intentia de a veni maine in Capitala la protestul organizat de confederatiile sindicale nemultumite de reducerea salariilor si pensiilor. Liderul Confederatiei „Meridian", Ion Popescu, vorbeste chiar de prezenta a peste 1.000 de mineri la mitingul organizat la Bucuresti.

 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !