Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Executivul vrea sa isi asume raspunderea legilor privind reducerea cheltuielilor bugetare in 25 mai
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Executivul vrea sa isi asume raspunderea legilor privind reducerea cheltuielilor bugetare in 25 mai
Guvernul intentioneaza sa se reuneasca la sfarsitul acestei saptamani intr-o noua sedinta in care sa adopte proiectul de lege pentru reducerea cheltuielilor bugetare, astfel incat sa isi asume raspunderea in Parlament saptamana viitoare, data preferata fiind marti, 25 mai, scrie Mediafax.
 

Guvernul intentioneaza sa se reuneasca, la finalul saptamanii, intr-o noua sedinta pentru a adopta proiectul de lege privind reducerea cheltuielilor, dupa discutii in Coalitie.

Premierul vrea sa isi asume raspunderea in Parlament saptamana viitoare, data preferata fiind 25 mai, imediat dupa Rusalii.

“Ca si calendar, procedura de asumare va trebui sa permita Guvernului ca masurile respective sa fie aplicabile incepând cu luna iunie. De aceea, continutul proiectului de lege care va viza asumarea raspunderii cu privire la masurile de austeritate si de sustinere a activitatii economice sa fie discutate in coalitie, in prealabil, dupa care aprobate in Guvern si angajata raspunderea in fata Parlamentului, tocmai pentru a avea, pe de-o parte, o sustinere a coalitiei, iar, pe de alta parte, o forta a legii cu privire la masurile pe care le vizam in aplicare”, a declarat primul-ministru, la inceputul sedintei Guvernului.

Premierul a precizat ca masurile care urmeaza a fi adoptate se vor axa pe reducerea cheltuielilor bugetare si nu pe majorarea taxelor.

“Si aici am in vedere in special nemajorarea TVA-ului si a cotei unice ca solutii alternative propuse de unii sau de altii. Cred ca in acest moment solutia reducerii cheltuielilor bugetare, care sa ne permita incadrarea intr-un deficit de 6,8% pentru 2010, reprezinta solutia viabila pentru viitorul acestei tari”, a mai adaugat seful Excutivului.

Sursa: Mediafax.ro

 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !