Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Deseurile din institutiile publice valoreaza zece milioane de euro, scrie Capital.
Proiectul legislativ care obliga institutiile publice sa implementeze sisteme de colectare selectiva ar urma sa creasca piata deseurilor de ambalaje cu cel putin zece milioane de euro pe an. In primul trimestru al acestui an, la Camera Deputatilor au fost colectate selectiv sase tone de hartie-carton, doua tone de plastic si 280 kg de sticla.
 
Institutia este parte a circuitului de colectare selectiva de la jumatatea anului trecut, rezultatele primului an fiind incurajatoare, spun reprezentantii Eco-Rom Ambalaje, companie care a instalat containerele.

Incepe concurenta dintre stat si privat in sanatate? Tarifele la stat pentru investigatii la cerere de trei ori mai mici, informeaza Ziarul Financiar.
Finalizarea unei prime etape din proiectul de renovarea a Spitalului Coltea, proiect total care se ridica la 63 mil. euro si care a fost inceput in urma cu 10 ani, aduce in discutie concurenta dintre stat si privat, in conditiile in care dotarile sunt printre cele mai noi din domeniu. Pe de alta parte si tarifele pentru serviciile la cerere sunt mai atractive in conditiile in care sunt de trei ori mai mici decat cele de la privat.

Lupta statului cu evaziunea scumpeste viata romanilor, ne spune EVZ.
Producatorii si vanzatorii de tutun, alcool, parfumuri, haine de blana si arme spun ca preturile vor creste, consumul va scadea, iar evazionistii o vor duce mai bine decat pana acum. Grabiti-va sa va faceti stocul de parfumuri, bijuterii, pahare de cristal sau chiar arme de vanatoare, daca intentionati sa cumparati astfel de produse in perioada urmatoare.

Sute de amenzi pentru dezvoltatorii de proiecte imobiliare, informeaza Money.ro.
Pe parcusul intregului an 2009, Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC) a efectuat un numar de 936 de controale la 187 de ansambluri rezidentiale din Capitala si alte opt mari orase din tara, in urma carora au fost constatate 411 nereguli, potrivit datelor furnizate la solicitarea Money.ro. Valoarea amenzilor acordate se ridica la 64.300 de lei.

Cat de mult au cazut preturile la terenuri, ne spune Romania Libera.
Preturile la terenuri s-au prabusit in ultimii doi ani. Cat de mult? Un raspuns general valabil este greu de dat, avand in vedere ca in aceeasi localitate preturile au variat si variaza foarte mult in functie de numeroase criterii. Romania Libera face o comparatie folosind preturi cerute in 2008 si acum, pentru aceleasi loturi.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !