Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Castigul la stat, mult mai bun ca la privat, scrie Capital.
Cheltuielile salariale in sistemul public s-au dublat in ultimii patru ani, castigul mediu al unui angajat la stat ajungand sa depaseasca nivelul mediu pe economie. Sistemul public are, in prezent, peste 1,36 milioane de angajati, in vreme ce Institutul National de Statistica raporteaza 3,73 milioane de salariati in Romania. Castigul mediu la stat este de 2.239 lei, iar cel pe tara este de 1.892 lei.
 
Cum poti scapa de impozitul de 16% pus de stat pe depozitele bancare, ne spune Gandul.
Ca sa nu-si piarda clientii, bancile vor promova conturile de economii, asimilate conturilor curente, care nu sunt supuse impozitarii de 16% a castigurilor. Romanii care vor sa-si inmulteasca banii tinuti in conturile bancilor pot sa scape de impozitul de 16% aplicat castigului din depozitele bancare, chiar daca masura va fi introdusa de la 1 iunie, conform intelegerii dintre Guvern si FMI. Solutia recomandata de specialisti este contul de economii, care este asimilat unui cont curent si care, conform legii, este scutit de impozitare.

Ministerele, campionii angajarilor – cel putin 60.000 de noi posturi din 2005 pana in 2009, anunta Ziarul Financiar.
Cel putin 60.000 de noi posturi au fost infiintate numai in ministere intre 2005 si 2009, in vreme ce din acele ministere care si-au redus schema au plecat doar cateva sute de oameni. Tonul angajarilor fara masura in administratie a fost dat, asadar, chiar de la varf. Campionul angajarilor este Ministerul Administratiei si Internelor care, in perioada mentionata, a finantat aproape 50.000 de posturi in plus, potrivit datelor comparate din legile bugetelor de stat aprobate de-a lungul anilor.

Topul celor mai bune produse bancare de pe piata, titreaza EVZ.
Clasamentul facut de revista „Capital” tine cont de o serie de criterii, precum flexibilitatea creditului sau suma maxima. In cazul depozitelor au contat comisioanele percepute si dobanzile. Piata bancara a suferit o intorsura radicala fata de anul trecut. Acum un an, bancherii le inchideau usa clientilor considerati prea riscanti si duceau o grava lipsa de lichiditate pe care voiau sa o acopere cu dobanzi-record la depozite.

Cum sa cresti valoarea afacerii tale de 10 ori intr-un an de criza, scrie Money.ro.
Cum ar fi ca afacerea ta sa primeasca "cadouri" precum capital de lucru, noi tehnologii, noi piete, clienti, produse, noi stiluri de management? Cum ar fi ca valoarea afacerii tale sa creasca de 10 ori intr-un an, intr-un moment in care banii pentru investitii au devenit un vis frumos? Este posibil, insa cu o conditie: sa fii dispus sa renunti la calitatea de asociat unic.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !