Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Te-ai gandit ce vrei sa intrebi la Seminariile Active Taxpedia? Contabilitate. TVA Impozit pe profit
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Te-ai gandit ce vrei sa intrebi la Seminariile Active Taxpedia? Contabilitate. TVA Impozit pe profit
De ce sa cheltuiesti in plus pe consultanta fiscala pentru fiecare speta in parte? Cu siguranta esti mai destept, acum primesti mai mult pentru banii tai.
 
Ai cateva intrebari punctuale din mai multe zone ale fiscalitatii si contabilitatii? Sau ai mai multe spete din acelasi domeniu? Cautarea ta a luat sfarsit, ai gasit exact ceea ce ai nevoie. Alatura-te specialistilor la cel mai nou dintre Seminariile Active Taxpedia "Solutii practice pentru 2010 privind TVA pentru operatiuni intracomunitare, impozite directe si transpunerea acestora in contabilitate".

Vei fi pus la curent cu reglementarile si noutatile legislative. Vei discuta cu Lectori cu experienta, Manageri specializati pe probleme fiscale si contabile, Consultanti si experti fiscali. Totul confortabil din scaunul tau de la birou, prin intermediul internetului, fara a-ti lasa in asteptare sarcinile urgente.

Mai important decat toate, vei primi raspunsurile pentru problemele care te intereseaza in mod direct – de unde si denumirea Active. Vei discuta aspectele care te ingrijoreaza si pentru care astepti clarificari suplimentare. Vei confirma sau vei verifica daca ai gandit corect pana acum. Iar la final vei pleca acasa cu un bagaj consistent de cunostinte utile, pe care le vei putea folosi imediat in practica. Am rezervat o sesiune dedicata in cadrul seminarului pentru raspunsuri atat cu privire la TVA, cat si la impozitul pe profit sau diverse aspecte contabile, inclusiv transpunerea spetelor in contabilitate. E tot ce ai nevoie pentru a-ti face treaba sigur si bine.

Nu in ultimul rand inscriindu-te din timp, pana la 31.05.2010 vei beneficia de reducerea de 20% din pretul de lista. Suplimentar cea de-a treia persoana prezenta din partea aceleiasi firme poate beneficia de gratuitate. Asadar platesti 2 locuri si al treilea este gratuit.

Vezi agenda evenimentului in fisierul atasat, iar pentru pret si informatii complete cu privire la seminar, inclusiv reducerile aplicabile Click aici.
 
Sursa: Taxpedia.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !