Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cine sunt proprietarii celor mai mari terenuri scoase la vanzare, scrie Capital.
Desi au trecut mai bine de doi ani de cand volumul tranzactiilor cu terenuri apartinand fostelor platforme industriale a atins nivelul-record de 230 mil. euro, si multi investitori nici nu mai viseaza la dezvoltari de peste 50 mil. euro, cativa proprietari tin in continuare capul de afis al celor mai scumpe terenuri scoase la vanzare in Bucuresti. Majoritatea stau cu mamutii de fier pe taraba de ani de zile, insa nu s-au gandit nicio clipa sa scada din pret
 
Cat costa educatia in Romania: 4000 euro de student pe an, 1500 euro de elev pe an, infomeaza Money.
Singura scuza pe care si-o gasesc universitatile de stat proaste e ca cele particulare sunt si mai proaste. Insa stanta de la stat e de zece ori mai scumpa. Calitate: cu un miliard de euro, Romania ar putea sa trimita 25.000 de studenti la universitatile de top ale lumii.

Pietele financiare se apropie din nou de vrie, episodul Lehman revine in memorie, titreaza Ziarul Financiar.
La Bucuresti, Bursa e in cadere libera, in timp ce leul este ajutat de interventiile BNR, care pun insa presiune pe cresterea dobanzilor. BET-ul a inregistrat pierderi de 10%, avand cea mai proasta zi din octombrie 2008 incoace. Bursa de la Bucuresti si leul sunt din nou sub presiune, dupa ce frica privind escaladarea problemelor financiare din Spania, dar si a tensiunilor militare din Peninsula Coreeana, a cuprins investitorii internationali, care se tem de o noua recesiune la nivel mondial.

Modalitati de a evita cozile cand platiti factura la utilitati, scrie EVZ.
Internetul va asigura cea mai rapida cale de achitare a facturii, de oriunde aveti conexiune. Confortul insa costa, iar bancile percep, de regula, comisioane de cativa lei pe tranzactie. Vremurile cand trebuia sa stam la coada la ghiseu zeci de minute ca sa platim utilitatile au trecut. Companiile de furnizare a electricitatii si gazelor naturale pun la dispozitia clientilor numeroase modalitati alternative de achitare a facturilor, care se realizeaza rapid si comod.

Cum fac bancile rost de bani cand nu mai acorda credite, ne spune Romania Libera.
Creditarea a inghetat de mai bine de un an pe piata romaneasca, iar bancile au inceput sa caute surse alternative de venituri. Cei vizati nu sunt altii decat actualii clienti care sunt "taxati" prin introducerea, uneori peste noapte, a unor noi comisioane sau prin majorarea celor deja existente. Comisioane pentru plata in monede, comisioane de deschidere a contului, de administrare, de administrarea contului in conservare, de inchidere a contului, de depunere de numerar sunt doar cateva dintre taxele aplicate de banci clientilor. In plus, romanii care au conturi curente deshise dar care sunt inactive sunt buni de plata, pentru ca bancile ii taxeaza cu un comision lunar de cativa lei.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !