Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Intai drum, ca sa avem ce sparge pentru apa si canal, scrie Capital.
Primariile se plang ca regulile de accesare a fondurilor UE se modifica dupa ce s-au depus proiectele si ca, in acest fel, pierd finantarea, dar si sumele cheltuite pentru consultanta. La scurt timp dupa aderare, europarlamentarul Marian-Jean Ma­rinescu facea, pentru Capital, o declaratie care parea neverosimila la acea data. Acesta spunea ca „politicienii au inteles beneficiile utilizarii fondurilor UE pentru comunitati ca moneda in campania electorala“.
 
Europa a intrat in febra masurilor de austeritate, anunta EVZ.
Italia a devenit ultimul stat UE care anunta reduceri de cheltuieli. OECD recomanda guvernelor sa adopte planuri credibile de consolidare a finantelor si sa implementeze reforme structurale. Guvernul de la Roma i-a avertizat ieri pe cetateni ca vor fi nevoiti sa faca „sacrificii grele”, Italia devenind astfel ultimul stat european care anunta un program de austeritate menit sa reduca deficitul bugetar si sa restabileasca increderea in Zona Euro.

Banii de la UE trebuie folositi cat mai repede pentru a da drumul la economia locala, titreaza Ziarul Financiar.
Romania ar putea sa piarda majoritatea banilor alocati de UE daca autoritatile care gestioneaza aceste fonduri si bancile nu vor descentraliza sistemul pentru a fluidiza procesul de absorbtie. Aceasta este concluzia conferintei "Cum sa iei bani de la UE? Invata de la firmele care au primit finantare europeana", organizata ieri de ZF la Iasi in colaborare cu Banca Transilvania, Eximbank, CEC Bank si casa de avocatura Bostina & Asociatii.

Cum explica statul noile taxe: afecteaza mai ales persoanele fizice si salveaza 10.000 de bugetari. Ce bani pierdeti dupa noul Cod Fiscal, ne spune Gandul.
Vor creste impozitele pe locuinte, se vor impozita toate tichetele, programatorii raman fara facilitati fiscale la salariu iar angajatii platiti pe drepturi de autor vor trebui sa duca la Fisc bani de acasa. Statul spera sa obtina astfel 200 de milioane de euro. In scurt timp, romanii vor plati impozite pe dobanzile obtinute din depozitele bancare, pe tichetele de masa, cresa sau vacanta, pe salariile compensatorii primite iar programatorii nu vor mai avea nicio facilitate fiscala cand vine vorba despre impozitarea salariilor. Masurile sunt cuprinse in proiectul de modificare a Codului Fiscal propus de Finante, obtinut de Gandul, proiect care se afla acum pe masa Guvernului.

Vladescu: Este exclus sa crestem taxele in acest an, anunta Romania Libera.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat ca, din punctul sau de vedere, este "exclusa" posibilitatea cresterii taxelor in acest an, avand in vedere programul de masuri de austeritate asumat de Romania cu partenerii externi. "Din punctul meu de vedere, este exclusa. In conditii normale - ceea ce inseamna ca Romania va ramane in zona de crestere economica definita de scrisoarea de intentie - nu vom avea nevoie sa majoram taxele si impozitele pana la sfarsitul anului.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !