Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Economia produce cinci luni din an doar pentru stat, scrie Capital.
Daca toate taxele s-ar plati la inceputul anului, contribu­a­bilii romani ar scapa abia saptamana aceasta de povara intretinerii statului. Ziua libertatii fiscale vine insa mai tarziu pentru angajati, care o vor astepta pana in august.
 
Romanii evita munca la stat: Cele mai multe locuri de munca vacante in primul trimestru, in administratie publica si sanatate, titreaza Ziarul Financiar.
Rata medie a locurilor de munca vacante a fost in primul trimestru de 0,70%, in scadere cu 0,57 puncte comparativ cu ianuarie-martie 2009 si in crestere cu 0,20 puncte procentuale fata de cele trei luni anterioare, cea mai mare cerere inregistrandu-se in administratie publica si sanatate, conform datelor prezentate luni de Institutul National de Statistica (INS).

Creditele restante ale romanilor insumeaza 2,6 miliarde de euro, ne spune Gandul.
Totalul creditelor cu intarzieri la plata de cel putin o zi a crescut cu 6,5% in luna aprilie, fata de martie, ajungand la 11,1 miliarde de lei, potrivit situatiei date publicitatii de Banca Nationala a Romaniei.

Romania, in greva generala, anunta EVZ.
Bugetarii dau astazi startul grevei generale pe termen nelimitat. In administratie, in spitale, in unele scoli si chiar si in penitenciare angajatii au intrerupt lucru. Nici vamesii ori politistii nu lucreaza. Si-au sistat activitatea incepand cu aceasta dimineata de la ora 8.00, aproximativ 65.000 de salariati, din peste 1.600 de institutii, primarii, consilii judetene si institutii publice subordonate acestora, de pe intreg teritoriul tarii, afiliate la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA).

Supraoferta de case pe campul de la marginea Capitalei. Vezi ce se mai cumpara, preturile si reducerile, informeaza Money.ro.
Proiecte, proiectele au aparut ca ciupercile dupa ploaie in perioada de boom imobiliar, in zonele limitrofe Capitalei. Dezvoltatorii care au pariat pe zonele de la marginea Bucurestiului, si nu au reusit sa-si vanda marfa inainte de venirea crizei, abia mai vand cate ceva. Cei care au vazut blocajul din piata au redus preturile cu pana in 30%.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !