Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Criza duce oferta de apartamente de doua camere si la preturi sub 40.000 de euro!, anunta Gandul.
Vestea buna este ca au inceput sa apara oferte cu apartamente cu doua camere in Bucuresti si la preturi sub 40.000 de euro, care concureaza direct garsonierele putin mai spatioase. Vestea rea este ca majoritatea sunt confort 2 sau in zone nu tocmai centrale.
 
Ziua cea mai lunga pentru guvernul Boc, titreaza Ziarul Financiar.
Guvernul isi angajeaza astazi, de doua ori, raspunderea pe cele doua proiecte de acte normative de reducere a salariilor si a pensiilor, in vreme ce PSD a anuntat ca va depune maine nu una, ci doua motiuni de cenzura, ca urmare a acestui demers. Situatia este delicata pentru Executiv care are emotii legate nu de ce va face opozitia, ci de modul in care vor vota propriii parlamentari.

Cel mai scurt an scolar postdecembrist, informeaza EVZ.
Numarul de ore petrecute la cursuri in anul scolar 2009-2010 a fost redus substantial de greve, de concediul fortat al profesorilor, de gripa noua si de Bac. Numarul de ore petrecute de elevi la cursuri a fost redus la aproape trei sferturi in anul scolar 2009-2010, care a devenit astfel cel mai scurt din istoria post decembrista. Peste el au trecut mai multe „calamitati” politice, criza economica, gripa noua, examenele sustinute in timpul orelor si destule greve.

Unde gasesti cele mai ieftine locuinte noi in Bucuresti, ne spune Money.ro.
Cele mai ieftine locuinte noi din Capitala sunt garsonierele, ale caror preturi oscileaza in jurul sumei de 40.000 de euro, majoritatea fiind situate in proiectele de la marginea orasului. Money.ro iti prezinta ansamblurile in care gasesti cele mai ieftine apartamente.

Ce face sindicalistul cand ajunge patron, scrie Romania Libera.
Venituri reduse cu 50% si disponibilizari de personal. Acestea au fost masurile luate de liderii de sindicat de la Electrica (actuala Enel Distributie) dupa ce si-au infiintat propria companie si au preluat serviciul de citire a contoarelor. Dupa ce au ajuns patroni, sindicalistii le-au anulat salariatilor multe dintre sporurile pe care tot ei le obtinusera de la stat in perioada in care lucrau la Electrica. Pe 29 martie 2002, liderii sindicali ai federatiilor Univers si Energia Mileniului III (FEM) au decis sa-si faca propria firma
 
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !