Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Guvernul a acceptat doar patru amendamente la legile asumarii
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Guvernul a acceptat doar patru amendamente la legile asumarii
Guvernul a decis sa accepte doar patru amendamente la proiectele de legi pentru care isi va angaja raspunderea, dintr-un total de peste 50 propuneri depuse, amendamentele agreate fiind inaintate de catre formatiunile care susţin guvernarea, informeaza agentia Mediafax.
 
Guvernul a decis astfel ca salariile sa fie reduse cu 25% si pentru angajatii de la cabinetele parlamentare si membrii Academiei de Stiinte Medicale. Toate masurile vor intra insa aplicate "de la data intrarii in vigoare a legilor", dupa finalizarea procedurii de angajare a raspunderii, nu incepând cu drepturile aferente lunii iunie, cum era prevazut initial.

Premierul Emil Boc a explicat ca introducerea sintagmei "de la data intrarii in vigoare a legii" ca termen de aplicare a reducerii este necesara in conditiile in care procedura de angajare a raspunderii a fost declansata in luna mai, dar va fi finalizata pe parcursul lunii iunie.

Un alt amendament inclus in proiectul de lege privind reducerea cheltuielilor prevede in mod clar ca pensia sociala minima nu va scadea sub 350 lei.

Toate aceste patru amendamente au fost acceptate la proiectul legii de reducere a cheltuielilor bugetare, dintr-un total de 51 amendamente depuse.

Executivul a mai decis ca modul de acordare a pensiilor de invaliditate sa fie verificat pe parcursul a maxim un an, nu in trei ani.
 
Sursa: Mediafax.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !