Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cele mai bune credite Prima casa, scrie Capital.
Numai cateva banci practica la creditele pentru locuinte garantate de stat marje mai mici decat cele limita impuse de programul guvernamental. Din acest motiv, ofertele sunt aproape identice. Cele mai mici dobanzi la creditele „Prima casa“ in euro sunt percepute de Raiffeisen Bank si Emporiki.
 
Acestea practica marje de 3,5% care se adauga la indicele EURIBOR la 3 luni. La imprumuturile in lei, Banca Transilvania percepe o dobanda egala cu indicele ROBOR la 3 luni, insa are un comision lunar de gestiune de 0,2% la sold care compenseaza absenta marjei.

Izgoniti de criza din Spania si Italia, romanii se reorienteaza catre Germania si Marea Britanie, anunta Ziarul Financiar.
Criza financiara, care a generat pierderea tot mai multor locuri de munca, ii face pe romani, mai mult ca oricand, sa-si caute norocul in alte tari europene. Daca in ultimii ani Spania si Italia au fost tarile care au absorbit cel mai mare procent din forta de munca venita din Romania, in ultimul an topul destinatiilor preferate de romani s-a inversat, Germania si Marea Britanie devenind astfel destinatiile cele mai ravnite de romanii in cautarea unui loc de munca.

Topul domeniilor unde ai putea sa te mai angajezi in toamna, scrie Gandul.
Unul din cinci patroni intentioneaza sa reia recrutarile de personal dupa ce se termina concediile de vara. Doi din zece patroni estimea­za ca din toamna vor relua angajarile de personal, po­­­trivit unui studiu realizat de Manpower. Sansele cele mai mari de angajare le au cei care lucreaza in agricultura, silvicultura si pescuit.

„Politia” pensiilor pe caz de boala va verifica 2.000 de dosare pe zi, informeaza EVZ.
In maximum un an, romanii care primesc acum o pensie de invaliditate fara a fi cu adevarat bolnavi vor fi trimisi la munca si, mai mult, vor fi obligati sa returneze statului toti banii pe care i-au primit pana acum. Astfel, cei peste 900.000 de pensionati pe caz de boala vor fi verificati de „politia” pensiilor, adica de medicii specialisti din centrele locale de expertiza medicala.

Frica lui Vladescu: Romania ar putea ajunge ca Argentina in 2000, titreaza Money.ro.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a dezvaluit aseara la o dezbatere transmisa de de postul national de televiziune ca se teme ca Romania sa n-ajunga in situatia Argentinei, cazuta in colaps economic la inceputul anilor 2000. Ministrul a mai afirmat ca se uita foarte atent la o eventuala criza globala a alimentelor.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !