Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Orasul santierelor incremenite in proiect, scrie Capital.
Un numar de 81 de santiere, dintr-un total de 281 identificate in Bucuresti in perioada martie-mai 2010, sunt fara activitate, se arata intr-o analiza realizata la cererea Capital de Infobau, companie care monitorizeaza santierele din Romania.
 
De subliniat faptul ca 119 santiere au fost deschise in acest an si sunt intr-un stadiu incipient. Obiectivele vizate de studiul Infobau au fost santierele civile si industriale, incepand cu stadiul de „pregatire santier“ pana cel mult „la rosu“.

Cand ministrii castiga mai putin decat subordonatii, sistemul este construit pentru furt, anunta Ziarul Financiar.
Ministrilor nu le pasa ca subalternii lor castiga mai bine, ceea ce arata ca ei traiesc din alte surse. Problema este ca aceste "alte surse" sunt generate chiar de pozitia publica, pe cai oculte. Publicarea listei salariilor din ministere nu a produs nicio emotie in randurile ministrilor, dar ele sunt un indiciu ca grilele de salarizare de la stat sunt construite pentru furt. In majoritatea institutiilor publice multe din salariile subordonatilor le depasesc pe ale ministrilor - soferi care sunt platiti mai bine decat secretarii de stat si femei de serviciu care castiga triplu fata de un medic rezident.

Medicii si profesorii castiga mai bine in Bulgaria decat in Romania. Cum iau altii masuri adevarate de iesire din criza, informeaza Gandul.
Dupa taierea cu 25% a salariilor, bugetarii din Romania vor avea cele mai mici lefuri din Uniunea Europeana. Functionarii romani vor fi platiti cu 1,1% mai putin decat omologii lor bulgari, profesorii vor primi salarii cu 5,3% mai mici decat cei din Bulgaria, iar medicii vor castiga cu 27% mai putin fata de bulgari, potrivit calculelor Gandul realizate pe baza datelor statistice oficiale din cele doua tari. Fata de bugetarii unguri, romanii castiga mult mai putin, diferentele fiind de 38% in sanatate si invatamant si de 32% in administratia publica.

Curs valutar: Cat o sa mai scada leul in fata euro si a dolarului, scrie EVZ.
Cotatia leului fata de principalele valute a inregistrat, in ultimele zile, valori-record. Analistii nu mizeaza pe o revenire a monedei in viitorul apropiat, insa euro va mai pierde teren in fata dolarului. Leul ar putea fi pus din nou cu „botul pe labe” de catre doua din principalele monede ale lumii, dolarul american si euro.

Motiunea de cenzura va fi citita astazi in Parlament, anunta Money.
Motiunea de cenzura initiata de social-democrati impotriva Guvernului va fi citita astazi in Parlament. Documentul, intitulat "Opriti genocidul social", va fi prezentat in plenul reunit al celor doua camere, incepand cu ora 10.30. Motiunea va fi dezbatuta si votata pe 15 iunie.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !