Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Facturarea individuala ar putea duce la disparitia Asociatiilor de Proprietari, scrie Capital.
Incheierea unor contracte directe cu furnizorii de energie termica ar putea duce incet la disparitia Asociatiilor de Proprietari care functioneaza ca intermediari intre cele doua entitati. Chiar daca rolul de baza al asociatiei este cel de administrator al imobilului, tot mai multi proprietari cad de acord in privinta externalizarii acestor servicii catre firme de specialitate.
 
Mesajul FMI catre Romania: un nou imprumut nu este cea mai buna solutie, titreaza Ziarul Financiar.
Daca statul roman va decide ca are nevoie de ajutorul FMI si dupa ce actualul acord va fi incheiat, acest ajutor ar fi mai bine sa se rezume la implementarea reformelor si nu la un nou imprumut. Concluzia ii apartine lui Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la Fond, care a explicat ca, in cazul unui nou acord cu FMI, guvernul are la dispozitie trei posibilitati, dintre care una nu este buna, respectiv cea care implica un acord nou similar cu cel vechi, adica cel de acum.

Romania se autoinvita in South Stream, scrie EVZ.
Oficiali romani care vor fi prezenti astazi la Moscova au anuntat inca de ieri ca Gazprom are tot interesul sa implice tara noastra in proiectul energetic. Rusii au tot interesul sa invite Romania in South Stream, a declarat ieri Marcel Piteiu, directorul general al producatorului de gaze naturale Romgaz Medias. Ramane de vazut daca o invitatie oficiala in acest sens ar putea veni chiar astazi, in cadrul vizitei pe care o delegatie romana, condusa de ministrul economiei, Adriean Videanu, o efectueaza la Moscova.

Preiau firme cu datorii pe banii si riscul tau. Vezi cum se imbogatesc unii romani cu ajutorul oamenilor strazii, ne spune Money.ro.
Consultantii care preiau firme cu datorii fac mii de euro lunar din comisioanele pe care le percep patronilor care vor sa pacaleasca creditorii prin neplata sumelor pe care li le datoreaza. Pierd acesti creditori si, cateodata, si statul. Sunt de mai multi ani pe piata dar in aceasta perioada de criza au devenit hiperactivi. Par onesti sau inconstienti dar, in realitate, sunt niste persoane foarte calculate pana la limita cinismului care nu ezita sa se foloseasca de categoriile sociale cele mai defavorizate pentru castigul lor imediat.

Guvernul Emil Boc scapa 
de motiune si intra in remaniere?, scrie Romania Libera.
22 de voturi despart oficial Guvernul Boc de plecarea de la Palatul Victoria. Necesarul de 236 de voturi in favoarea motiunii de cenzura pare insa greu de obtinut. Zi decisiva pentru ca-riera premierului Boc. Desi PSD si PNL nu au reusit sa stranga necesarul de voturi pentru a darama Guvernul, seful Executivului nu va fi scutit de emotii. Partidul sau este un adevarat butoi cu pulbere care sta sa explodeze in orice clipa.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !