Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
De fisc nu scapi nici cand ajungi in moarte clinic, scrie Capital.
Mii de firme isi suspenda activitatea, din cauza crizei si a supraimpozitarii. Raman insa cu obligatiile de declarare la Fisc, de care pot scapa doar dupa demersuri complicate, dar inutile. Criza financiara si supraimpozitarea au fost principalii factori care au dus la suspendarea activitatii a zeci de mii de firme. Statisticile Registrului comertului arata ca, in 2009, au intrat in moarte clinica 133.369 firme, de 11 ori mai multe decat in 2008.
 
Sfat pentru proprietari: Nu vindeti tot, luati un partener, titreaza Ziarul Financiar.
Ioana Filipescu, managing director al Raiffeisen Investment Romania, banca de investitii specializata pe consultanta in fuziuni si achizitii (M&A), care a fost implicata in ultimii ani in tranzactii de sute de milioane de euro, sfatuieste antreprenorii care vor sa vanda in aceasta perioada sa nu iasa de tot, ci sa pastreze un procent din companie.

Protestatarii nu mai ies in strada decat pe bani, informeaza EVZ.
Nici ieri, zi importanta in parlament, sindicatele n-au reusit sa-i mobilizeze pe oameni fara sa le asigure toate cheltuielile: transport, recuzita si apa. Parlamentul a fiert ieri la temperaturi mai inalte decat cele din strada. Daca deputatii si senatorii au fost cat pe ce sa darame guvernul Boc prin motiune, la gardurile institutiei sindicalistii n-au reusit sa stranga randurile: au fost doar cateva mii de oameni la proteste, si asta in momentele de varf.

Culmea exproprierii: avocatul, de 50 de ori mai scump decat terenul, scrie Romania Libera.
Bugetul de criza al Romaniei plateste avocatii cu 1.000 de euro pentru exproprierea unui teren de 4 metri patrati, valorand 20 de euro. Dupa contracte majorate in secret, milioane date pe studii de fezabilitate inutile, con­su­l­tanti platiti regeste ale caror concluzii nu sunt bagate in seama si asistenta tehnica platita cu zeci de mii de euro pe luna si pe angajat, Compania de Autostrazi a mai gasit o mo­dalitate de a irosi banii publici.
 
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !