Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Lipsa clientilor obliga proprietarii sa transforme cladirile dupa cerere, scrie Capital.
Lipsa clientilor obliga tot mai multi proprietari de imobile sa vina cu solutii inventive pentru a le face vandabile. Astfel, apartamentele cu suprafete mari sunt reconfigurate in garsoniere, mallurile devin centre de tip outlet, iar hotelurile se transforma in cladiri de birouri. Primele reconversii au fost pe rezidential, unde apartamentele mari au fost reconfigurate in garsoniere si doua camere. Pe urma, am vazut cladiri de apartamente transformate in birouri.
 
Mugur Isarescu: Nu putem sa platim salariile din rezerva BNR, titreaza Ziarul Financiar.
BNR nu ar putea sa isi cheltuiasca rezerva pentru a plati salarii si pensii, asa cum au sugerat unele voci, aceasta fiind importanta pentru asigurarea stabilitatii cursului, a spus ieri guvernatorul Mugur Isarescu. Nu intelegem faptul ca rezerva este pentru a asigura sustenabilitatea anumitor niveluri, stabilitatea cursului.

Adio, credite de consum in euro si alte valute!, anunta EVZ.
Bancile s-au saturat sa ramana cu banii nerambursati asa ca au decis sa inchida robinetul imprumuturilor in alte monede decat cea nationala. Neputinta romanilor de a-si plati ratele la creditele de consum in valuta, pe care le-au luat in ultimii ani, au facut ca majoritatea bancilor sa devina foarte reticente pe acest segment, mai ales cu cei care sunt platiti in moneda nationala. Masura a fost luata pentru a reduce cat mai mult riscul valutar.

Unul din cinci sefi de companii nu-si plateste angajatii dupa performante, informeaza Gandul.
Aproape doua treimi dintre manageri cred ca revenirea din criza se va simti in 2011 sau chiar mai tarziu. Unul din cinci directori de mari companii din Romania recunoaste ca nu poate sau nu stie sa-si recompenseze angajatii in functie de performanta. Aceasta este una dintre concluziile unei analize asupra mediului local de afaceri, realizata de Deloitte in acest an.

Doua Romanii. Una consuma, alta plateste, scrie Romania Libera.
Jumatate din judetele Roma­niei primesc de la bugetul de stat, pentru nevoile locale, mai multi bani decat reusesc sa incaseze din impozitele principale. Cei mai multi bani ii inghit judetele Vaslui, Olt, Suceava, Botosani si Bacau. Doar 20 de judete au avut contributii nete la bugetul de stat in 2009, arata date ale Ministerului Finantelor Publice si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !