Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Impozit majorat daca ai o casa mare, scrie Capital.
Persoanele care detin proprietati cu suprafete mari sau posesorii care obtin venituri din utilizarea lor vor achita un impozit majorat in 2011, insa proprietarii care detin apartamente pentru locuit vor plati sume apropiate de cele din acest an.
 
Bani europeni pentru micile afaceri de la sat, informeaza EVZ.
Cei care vor sa deschida un mic atelier de reparatii, o croitorie sau o frizerie pot beneficia de fonduri UE de pana la 200.000 de euro/proiect. Persoanele fizice autorizate (PFA) si microintreprinderile din mediul rural pot obtine fonduri europene de pana la 200.000 de euro/proiect. Programul desfasurat prin Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala de Pescuit (APDRP) urmareste atat crearea de microintreprinderi in mediul rural, cat si dezvoltarea celor existente, fiind incurajata in special initiativa tinerilor si femeilor.

Ratele la credite scot anual 5 miliarde de euro din buzunarele romanilor, scrie Ziarul Financiar.
Romanii platesc intr-un an rate pentru creditele luate de la banci cat un sfert din totalul veniturilor salariale. Cei 4,5 milioane de romani care au luat credite de la banci platesc pe parcursul unui an rate de la banca de circa cinci miliarde de euro, potrivit calculelor realizate de ZF, adica tot atat cat cheltuiesc pe tigari, bere si sucuri - cele mai mari piete din industria bunurilor de larg consum - la un loc.

Capitala, mutilata la suprapret, titreaza Romania Libera.
Desi Administratia Strazilor sustine ca a ales asfaltarea din cauza costurilor prea mari ale reabilitarii pietrei cubice, constructori de la firme specializate din Italia demonstreaza ca pavimentul putea fi reparat la jumatate din pretul asfaltarii. Dupa ce mai bine de 10 ani Bulevardul Avia­torilor a stat sub semnul peticirii, fie din cauza lipsei banilor, fie din cauza diverselor interese care au gravitat in jurul lucrarilor, acesta a ajuns sa-si piarda definitiv patina istorica data de piatra cubica prin asfaltare.

Banca mica da dobanda buna: topul randamentelor la depozite, informeaza Money.ro.
Chiar daca mai multe banci mari care au nevoie de lichidate au crescut in ultimul timp ratele de dobanda, ofertele bancilor mici sunt cele mai in masura sa atraga economiile populației. Money.ro va prezinta cele mai atractive dobanzi la depozite.
 
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !