Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Guvernul vrea sa puna taxa pe banci. BNR: „Efectul va fi resimtit de populatie”, titreaza Gandul.
Guvernul ar putea lua in calcul introducerea unui impozit suplimentar pentru banci, pe modelul vehiculat in Uniunea Europeana. Declaratia a fost facuta luni de ministrul Mediului, Laszlo Borbely. Acesta a spus ca Executivul va analiza, saptamana viitoare, intr-o intalnire cu reprezentantii BNR, un plan de masuri de redresare economica, intre acestea urmand sa se regaseasca introducerea unui impozit suplimentar pentru banci sau un nou produs de creditare pentru IMM-uri.
 
Turismul in Romania si Ungaria: "Decalajul este de 15 ani", ne spune EVZ.
Cum a ajuns Budapesta o destinatie mult mai populara decat Bucurestiul? O profesoara de la Facultatea de Turism din Budapesta spune ca raspunsul trebuie cautat in comunism, unde, crede dansa, Romania a pierdut 15 ani fata de Ungaria. Ani de deschidere spre vest, ani de invatare, inclusiv in materie de turism.

Muncitorii din strainatate trimit mai putini bani acasa, dar cererea pentru importuri creste, scrie ZF.
Scaderea intrarilor de valuta din transferuri curente tinde sa devina anul acesta principalul factor de presiune asupra deficitului de cont curent, in conditiile in care declinul acestora este mai mare decat al deficitului comercial - sursa traditionala a deficitului extern.

Romania mai are nevoie de bani. Ce spun economistii: Imprumut de la FMI? Am vrea noi, dar nu vom mai primi, ne explica Capital.
Dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat ca in cazul nu reducem cheltuielile bugetare, vom avea nevoie de inca un acord cu Fondul Monetar International, s-au vehiculat tot felul de zvonuri privind eventualitatea unui nou imprumut.

Ce impact va avea eRomania? Doar 6% din populatie are treaba cu statul pe internet, ne informeaza Money.ro.

Doar 6% din populatia Romaniei cu varsta cuprinsa intre 16 si 74 de ani a folosit, anul trecut, internetul, pentru a interactiona cu autoritatile, in scadere cu 3 puncte procentuale sub nivelul de anul trecut si mult sub media europeana, de 30%, potrivit datelor Eurostat. Romania are intr-adevar si grad de penetrare a internetului in randul populatiei destul de redus (doar 38% din gospodarii au internet acasa) dar exista tari care stau mai prost decat noi la acest capitol si in care populatia foloseste intr-o mai mare masura internetul cand are treaba cu statul.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !