Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Hingher calificat, preiau ieftin firme cu datorii, scrie Capital.
Cei care se ocupa cu preluarea de astfel de firme au parte de profituri demne de invidiat, iar in plasa lor cad banci, furnizori si, cateodata, chiar cei care au dat bani buni ca sa scape de datorii. Chiar daca ti se pare incredibil, te putem ajuta sa scapi de ele! Preluam firme cu datorii pe cale legala prin contract la notariat si Registrul Comertului. Azi poti scapa de creante - contacteaza-ne si te vei convinge! Oferim si cerem seriozitate!
 
Doua milioane de romani lucreaza la negru, informeaza EVZ.
O treime dintre salariati isi primeste banii in plic, fara ca angajatorul sa achite vreo taxa la stat. Fenomenul a inflorit mai ales acum, in perioada de criza. Circa o treime dintre romanii care muncesc in tara isi primesc banii la negru, arata estimarile EVZ, bazate pe datele statistice. Este vorba de aproximativ doua milioane de persoane care primesc salarii in plic, fara sa plateasca taxe la stat.

Prima incalcare a legii responsabilitatii fiscale: Parlamentul nu a primit propuneri pentru Consiliul fiscal de la BNR, IBR si ARB, titreaza Ziarul Financiar.
Guvernul nu va putea face o rectificare bugetara in iulie-august, asa cum intentioneaza, daca Parlamentul, care intra saptamana viitoare in vacanta, nu se grabeste sa-i numeasca pe membrii Consiliului fiscal. Potrivit legii responsabilitatii fiscale, acesta trebuie sa-si spuna punctul de vedere fata de un asemenea demers.

Europa incepe sa puna saua pe banci. Romania se pregateste, scrie Money.
Ungaria a oficializat intorducerea unei taxe extraordinare asupra bancilor, Marea Britanie s-a hotarat sa taxeze sulpimentar veniturile bancare. Urmeaza Germania si Franta, care si-au dat acordul pentru a strange mai multi bani de la banci, si poate Romania, unde au aparut discutii privind introducerea unei astfel de taxe in viitorul apropiat.

Portitele noilor masuri fiscale. Cum sa „fentezi“ impozitul suplimentar pe locuinta, informeaza Gandul.
Inregistrarea unui contract de inchiriere sau trecerea unor proprietati pe numele unor membri ai familiei sunt solutiile la care pot apela cei care detin mai multe locuinte pentru a scapa de impozitarea suplimentara. Omisiunile si neclaritatile din actul normativ pregatit de Guvern pentru impozitarea suplimentara a celor care detin mai multe locuinte pot fi foarte usor speculate, astfel incat taxarea sa ramana la nivelul actual, sunt de parere specialistii in fiscalitate.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !