Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Inundatiile ne scumpesc mancarea cu peste 8%, titreaza Adevarul.
Calamitatile naturale din acest an au distrus peste 15% din culturile de cereale, motiv pentru care agricultorii spun ca pretul alimentelor se va majora substantial. Datele oficiale arata dezastruos: ploile, grindina si furtunile au devastat 232.126 de hectare de terenuri cultivate in special cu grau, porumb sifloarea-soarelui.
 
Capital ne spune ca Unul din cinci contracte incheiate pentru o locuinta noua a fost reziliat.

Lipsa banilor necesari pentru restul de plata ce trebuie achitat dupa semnarea unui antecontract de cumparare a unui apartament nou a condus la rezilierea a peste 1.800 de contracte incheiate cu principalii dezvoltatori din Bucuresti.

Romania pierde 500 de milioane de euro de la UE daca nu muta de la stat la privat fondurile pentru resurse umane, ne spune ZF.

Romania risca sa piarda cel putin 500 milioane de euro din suma totala de 4,2 mld. euro pe care Uniunea Europeana a alocat-o pentru dezvoltarea resurselor umane pana in 2013 daca o parte din fondurile destinate institutiilor publice nu sunt redirectionate catre mediul privat. "Romania are alocate de la Uniunea Europeana 4,2 mld. euro, insa fondurile ne-au fost oferite in urma cu patru ani.

Garantia depozitelor bancare se dubleaza, ne informeaza EVZ.

Autoritatile vor ca pana la finele anului sa mareasca plafonul pentru economii de la 50.000 de euro, in prezent, la 100.000 de euro. De la 1 ianuarie 2011, limita de garantare a depozitelor bancare va creste de la 50.000 de euro, cat este in prezent, pana la 100.000 de euro, a afirmat, ieri, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Ghetea.

Cine va fi sacrificat pe piata muncii si de ce sunt concediati angajatii competenti, ne spune Money.ro.

Angajatii incompententi, cei fara nicio ancora relationala in companie dar si performerii sunt vizati, in mod egal, de concedieri. Intre doi angajati la fel de competitivi, angajatorul decide sa renunte la cel cu care nu are nicio afinitate, spun jucatorii din piata locala de recrutare. Daca nu vrei sa fii concediat in plina criza, trebuie sa vrei sa muncesti peste program, conchid cei mai mari recrutori din piata de profil.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !