Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
De ce nu va ajunge euro la 5 lei, ne spune ZF.ro.
Cat va fi cursul de schimb peste sase luni? N-avem de ce sa ne temem nici de data aceasta de un euro la 5 lei, insa din recesiune tot nu iesim, sustin bancherii, care prevad ca economia va incheia anul cu o scadere de 2-3% sau chiar mai mult.
 
Autostrada neinceputa a costat 6 milioane de euro, scrie Capita

Suma este pretul studiilor de fezabilitate si consultanta pentru autostrada Comarnic-Brasov. Consortiul Vinci-Aktor, care castigase licitatia, a renuntat la contract, din lipsa de bani. Relansarea proiectului ar putea insemna refacerea

Fiscul ar putea plati penalitati agentilor economici, informeaza Money.ro.

Roata s-ar putea intoarce pentru ANAF care ar putea fi obligata sa le plateasca agentilor economici aceleasi penalitati pe care le colecteaza de la acestia, in cazul in care nu le returneaza la timp banii datorati.

Cum sa-ti iei vacanta cinci luni pe an, ne spune Romania Libera.

Refugiatii anti-stres sunt cei care s-au saturat de politica, finante, televizor, stres, asfalt incins, galagie, mitocanie. Atat de satui, incat isi iau jumatate din casa de la oras si se muta, cat e vremea calda, in pustietate, pe Valea Cerbului. Reporterul RL a trait opt zile in Bucegi, printre oamenii din pustiu. Acolo renaste, an de an, de mai bine de un deceniu incoace, o ciudata localitate. Pentru ca e pe roti - vine in aprilie si pleaca in septembrie.


Berceanu vrea sa refaca infrastructura pe banii angajatilor, publica Jurnalul.

Ceferistilor li se cer bani din salariile lor pentru repararea infrastructurii feroviare. Ministrul Transporturilor le-a cerut angajatilor de la CFR Infrastructura sa dea 1% din salariu pentru lucrari de acest gen. Decizia ministrului Radu Berceanu li s-a parut oamenilor cel putin deplasata.

Debransatii vor fi obligati sa achite caldura degajata din tevile si peretii vecinilor. Cine pierde si cine castiga din triplarea „caldurii comune“, sustine Gandul.

Costurile pentru incalzirea partilor comune s-ar putea tripla din aceasta iarna. Si cei care s-au debransat total de la sistemul centralizat de termoficare ar putea fi obligati sa achite intre 30 si 50 la suta din factura la caldura. Potrivit unei intiative legislative, cota parte pentru incalzirea partilor comune ar putea creste de la 10 la suta, cat este in prezent, pana la 50 la suta. Procentul va fi stabilit de Adunarea Generala a Asociatiilor de Proprietari, nu va putea fi mai mic de 30 la suta si nici mai mare de 50 la suta din totalul energiei termice inregistrate pentru incalzirea unui bloc de locuinte.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !