Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Bancile Europei, criza Europei, titreaza Capital.
Europa ramane epicentrul Actului II al crizei financiare globale, transformata acum intr-o criza a datoriilor suverane in zona euro.
 
Ziarul Financiar ne spune ca "Retailerii incep sa-si dea seama ca relansarea consumului nu vine fara reduceri masive de pret".

Pe o piata care continua sa se contracte in acest an din cauza reducerilor de salarii si a disponibilizarilor anuntate in sistemul public si in cel privat, retailerii pariaza pe promotii mai mult ca in 2009. Reducerile de preturi ajung chiar si la 40% in hipermarketuri, iar pe pietele cele mai afectate de declinul consumului - precum electro-retailul si comertul cu mobila - putine retele de magazine au transferat in pret majorarea de TVA de la 1 iulie, luandu-si astfel riscul de a se adanci si mai mult in vartejul scaderilor de vanzari. Pe termen scurt, promotiile aduc cresteri chiar si de patru ori ale rulajelor, insa consultantii atrag atentia ca pot afecta sanatatea financiara a unei companii din cauza reducerii profitului.

Merita sa refinantezi un credit ipotecar? se intreaba Money.ro

Eliminarea comisionului de rambursare anticipata lasa cale libera celor care au credite scumpe sa incerce sa isi refinanteze imprumutul. Money.ro si FinZoom.ro va prezinta un caz in care refinantarea unui credit ipotecar renteaza.

Presedintele ANAF este nemultumit de calitatea morala a angajatilor de la Garda Financiara: "Iau spaga"
, publica Adevarul.

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar, este nemultumit de calitatea morala a angajatilor de la Garda Financiara si ameninta cu disponibilizari. Sorin Blejnar este primul director al unei institutii din Romania care recunoaste ca angajatii sai iau spaga.

Veniturile romanilor vor scadea si anul viitor
, sustine Jurnalul.

Veniturile romanilor se vor reduce si anul viitor cu 0,8%, dupa ce in acest an vor scadea cu alti 10% in termeni reali, potrivit unui raport al Erste Bank. Potrivit bancii austriece, Romania e singura tara din Europa Centrala si de Est unde se vor consemna scaderi de venituri si in 2011.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !