Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cine sunt cei mai puternici 50 de antreprenori romani: constructiile, farma sau distributia asigura si in criza vanzari de sute de milioane de euro, titreaza ZF.ro.
15 din cele mai mari 50 de companii private romanesti au inregistrat afaceri mai mari cu cel putin 30% in lei in 2009 fata de 2008, in primul an de recesiune dupa noua ani de crestere 8 mld. euro ruleaza cele 50 de companii romanesti, adica 3,2% din cifra de afaceri a companiilor din Romania Romcar, importatorul Ford pana la 1 august, Ambient Sibiu si Interagro au inregistrat cele mai drastice scaderi de vanzari, cu un minus de cel putin 30% fata de 2008.
 
Fondurile UE ii lasa reci pe 70% din micii antreprenori, ne spune Capital.
Reducerea activitatii pe fondul scaderii cererii interne, fiscalitatea crescuta si birocratia care taie elanul accesarii fondurilor UE sunt problemele cu care se confrunta IMM-urile.

Nepotismul si plagiatul, bolile universitatilor, considera cei de la Adevarul.
Angajarea rudelor – fii, fiice, gineri, nurori, nepoți – și plagiatul sunt cele mai grave probleme ale sistemului academic romanesc, arata Coalitia pentru Universitati Curate. Topul Integritatii Universitatilor Romanesti arata ca doar 3 institutii de stat au luat 4 din 5 stele acordate pentru corectitudinesi transparenta.

Franks: Legea salarizarii trebuie sa isi produca efectele din 2011, scrie Romania libera.
Seful misiunii Fondului Monetar International (FMI), Jeffrey Franks, a spus, joi, dupa discutii cu ministrul Muncii, Mihai Seitan, ca legea salarizarii trebuie modificata pentru a-si produce efectele din 2011 si ca intelege intarzirea legii pensiilor, dar ca ar fi bine daca Parlamentul ar aproba-o in septembrie. Franks a precizat, cu privire la legea salarizarii unitare, ca trebuie luate in considerare schimbarile din structura salariala pentru a fi asigurata sustenabilitatea fiscala.

Gandul ne spune Ce slujbe se cauta: managerii, trainerii si reprezentantii de vanzari.
Managerii cu experienta in vanzari, asigurari si marketing, ca si cei capabili sa conduca departamentele economice ale diferitelor companii sunt cei mai ofertati pe site-urile de recrutare. Firmele dau drumul la angajari, insa nu pe banda rulanta, pentru ca numai specialistii din anumite domenii sunt doriti, in timp ce muncitorii calificati si cei cu studii medii mai au de asteptat

Piata auto second este in colaps. O veste buna daca mai ai ceva bani, informeaza cei de la Money.ro.
"A fost a unei batrane care folosea masina sa mearga la cumparaturi de cateva ori pe an. E ca noua." Pe la inceputul afacerilor cu masini second aduse din Germania auzeam acest text frecvent de la samsari. Chiar daca masina era de fapt un harb cu sute de mii de kilometri. Intre timp chiar daca masina a fost a unei nemtoaice batrane care mergea doar la piata nu o mai cumpara nimeni. Pur si simplu nu mai sunt bani.

Salariile angajatilor BNR, discutate in septembrie, spune Jurnalul.
Guvernul va discuta problema salariilor angajatilor BNR in septembrie, dupa ce Parlamentul se reuneste in sesiune, deoarece acum nu are nici un mijloc legal de a interveni, a afirmat premierul Boc, dupa ce CE a avertizat Romania cu procedura de infringement pentru taierea salariilor la banca centrala.
 
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !