Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Spuneti adio ieftinirii benzinei! titreaza Capital.
Desi ne scoate tot mai multi bani din buzunare, scumpirea combustibililor ar putea avea si un efect pozitiv: investitii de sute de milioane de euro in cautarea unor noi zacaminte petroliere.
 
Misiune imposibila a Guvernului: ori taie cheltuielile, ori majoreaza taxele, spune ZF.ro.
Guvernul ar trebui sa mai taie anul viitor inca cel putin 3 mld. euro din cheltuieli pentru a se incadra in tinta ambitioasa de reducere a deficitului bugetar la 4,4% din PIB, alternativa fiind o noua majorare a impozitarii. Analistii considera insa ca in 2011 nu mai este loc de crestere a fiscalitatii daca se doreste reluarea cresterii economice, dupa ce sansele de relansare au fost ingropate in 2010 de majorarea TVA la 24%.

Romanii nu se mai inghesuie la Prima Casa 2. Vom avea la anul Prima Casa 3? se intreaba Money.ro
Nebunia Prima Casa e pe sfarsite. Daca prin Prima Casa 1 Fondul National de Grantare aproba in jur de 2.300 de dosare pe luna, prin Prima Casa 2 sunt aprobate doar 1.320 de dosare lunar, ceea ce arata o scadere de 42% a cererilor de garantare. Specialistii din piata spun ca segmentul rezidential isi va reveni cel mai devreme in toamna anului viitor, cand preturile vor fi mai mici.


Gandul scrie despre Legea care face sa dispara conducatorii auto si asistent managerii. Afla daca vei fi afectat de noua lege a salarizarii.
FMI si UE cer flexibilizarea procedurilor de angajare si concediere. Banca Mondiala cere diferente mai mari intre salarii. Ministerul Muncii spune ca cerinta Bancii Mondiale ar putea fi indeplinita, dar e mai rezervat in privinta Codului Muncii. Legea salarizarii unitare in sectorul bugetar va fi modificata substantial, la niciun an de la intrarea in vigoare. Proiectul care va fi lansat in dezbatere publica spre mijlocul lunii august va arata sensibil diferit fata de legea in vigoare.

Cum am ratat investitii de opt miliarde de euro, ne informeaza Adevarul.
Anii trecuti, companiile energetice anuntau ca vor sa realizeze 12 noi termocentrale, investitii care ar fi insumat opt miliarde de euro. In prezent, doar una dintre ele se mai construieste, restul proiectelor sunt fie abandonate, fie inghetate pe termen nedefinit. Criza economica, cadrul legislativ neclar si incoerenta din strategia energetica nationala sunt principalele cauze care au alungat investitorii.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !