Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Bancile vor sa vanda in august si septembrie case executate silit de 20 mil. euro, titreaza ZF.ro.
Bancile vor organiza in august si septembrie aproximativ 500 de licitati pentru vanzarea de locuinte executate silit, in schimbul carora vor sa stranga peste 20 de milioane de euro, arata calculele efectuate de ZF pe baza pretului de pornire afisat in anunturile publicate de institutiile de credit pe site-urile proprii.
 
Care sunt Capcanele afacerilor online: numai 30% ajung in al treilea an de viata ne spune Capital.ro.
Costuri reduse, investitie initiala foarte mica. Sunt avantajele luate in calcul de antreprenorii care intra in afacerile online, omitand faptul ca acestea pot fi si principalele capcane.

Ce trebuie sa stii cand faci un credit, ne informeaza Money.ro.
Accesarea unui imprumut bancar este un pas ce trebuie facut doar in cunostinta de cauza. Money.ro va prezinta o serie de sfaturi de luat in considerare atunci cand doriti sa luati un credit.

Guvernul face simulari de reducere a cotei unice la 10%. Cum ar putea fi compensat „golul” de 2 miliarde de euro, publica Gandul.

Guvernul face simulari privind reducerea de anul viitor a cotei unice de la 16% la 10%, alaturi de mentinerea TVA la 24%, au declarat pentru Gandul surse guvernamentale, confirmate de Andreea Paul (Vass), consilierul personal al premierului Emil Boc. Ea a admis, pentru Gandul, ca Executivul lucreaza la un proiect de scadere a cotei unice la 10% si mentinerea TVA la 24% incepand din ianuarie 2011. "Se fac astfel de simulari. Nu va pot da detalii pentru ca proiectul are nevoie de o decizie politica", a declarat Andreea Paul (Vass).


Bancile s-ar putea pricopsi cu mai multi bani de creditare
, informeaza Evz.ro.
Analistii cred ca membrii CA ai BNR ar putea decide astazi coborarea rezervelor minime obligatorii pentru pasivele in valuta de la 25% la 20%, ceea ce inseamna cateva miliarde de euro. Banca Nationala a Romaniei va decide astazi daca va modifica dobanda de politica monetara si rezervele minime obligatorii atat la pasivele in lei, cat si la cele in valuta.


FMI: Situatia e albastra
, publica Jurnalul.

FMI a finalizat radiografierea economiei romanesti dupa noua zile de analize si discutii cu autoritatile de la Bucuresti. Diagnosticul este dur, Guvernul ar trebui sa faca rost anul viitor de cel putin 3 miliarde de euro pentru a se incadra in tinta de deficit bugetar de 4,4% din PIB, prognozata pentru 2011. Asta inseamna ca mai trebuie reduse inca 2,4 puncte procentuale din PIB, ceea ce inseamna 3 miliarde de euro, fata de deficitul cu care se va incheia acest an, respectiv 6,8%. Asta in situatia in care 2010 se va incadra in tinta de deficit stabilita, lucru si el foarte greu de realizat.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !