Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Capital ne prezinta Trucuri prin care dezvoltatorii fenteaza plata penalizarilor.
Bucurestenii care au achizitionat apartamente in perioada 2006-2007 si care inca mai asteapta sa intre in posesia proprietatilor din cauza intarzierilor de livrare isi pot lua gandul de la eventualele penalizari pe care le-ar putea pretinde dezvoltatorilor, conform contractului semnat.
 
FMI: Guvernul trebuie sa reinceapa in forta privatizarile. Ce mai are statul de dat, titreaza Money.ro.
Jeffrey Franks, seful misiunii FMI in Romania, spune ca Guvernul trebuie sa reinceapa programul de privatizare a companiilor de stat. De asemenea, autoritatile ar trebui sa vanda si participatiile minoritare pe care le mai detine la companiile deja privatizate.

Guvernul lucreaza cu doua scenarii pentru reducerea cotei pe venit in 2011: 10 sau 12%, publica ZF.ro.
Conform unor documente vazute de Ziarul Financiar, guvernul Boc are doua variante pentru reducerea impozitului pe venit in 2011: 10 sau 12%. Reducerea veniturilor la buget ar urma sa fie compensata de scoaterea la suprafata a minimum 40.000 de locuri de munca. Confruntat cu critici din ce in ce mai agresive din partea mediului de afaceri, guvernul Boc a pus pe hartie un scenariu prin care sa scada impozitul pe venit la 10% sau la 12%.

Guvernul da afara masiv sa creasca putin salariile. Vezi la ce taieri s-a angajat Romania pana la sfarsitul anului si cat ar putea lua bugetarii in plus la leafa, informeaza Gandul.
O veste buna si una foarte proasta au primit, miercuri, angajatii la stat in decurs de doar cateva ore, dupa ce FMI a prezentat concluziile misiunii de evaluare a acordului stand-by cu Romania. Astfel, bugetarii care vor mai avea un loc de munca anul viitor ar putea sa aiba parte de un plus de 10% la salariile reduse in 2010 cu 25%, insa nu vor mai primi si al 13-lea salariu. "In 2011, salariile bugetarilor vor creste in raport cu diminuarea pe care au suferit-o acum, de 25%.

O parte din absolventii "Spiru Haret" trebuie sa dea din nou licenta, spun cei de la Adevarul.
Universitatea particulara"Spiru Haret" a anuntat ca absolventii promotiilor 2008 si 2009, care au terminat forme de invatamant considerate neautorizate de catre Ministerul Educatiei trebuie sa sustina din nou examenul de licenta in septembrie.
Neintelegerile dintre reprezentantii Universitatii "Spiru Haret" si cei ai Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului afecteaza, in primul rand, studentii.

Franks: In septembrie, numarul profesorilor va fi redus, titreaza Jurnalul.
Guvernul a efectuat deja peste 30.000 de concedieri in sistemul public, aproape jumatate din cifra stabilita in acordul cu FMI, de 70.000, iar in luna septembrie o parte din profesori urmeaza sa isi piarda locul de munca, a declarat pentru seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !