Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Inflatia anuala a urcat la 7,14%, titreaza Capital.
Preturile de consum au inregistrat o crestere lunara de 2,58% in iulie, iar rata anuala a inflatiei a urcat de la 4,38% in iunie la 7,14%, ca urmare a majorarii TVA la 24%, cele mai semnificative scumpiri fiind inregistrate la tigari, fructe si legume si transportul prin CFR, reiese din datele INS.
 
16 din cele mai mari 20 de piete au fost pe scadere in primul semestru, noteaza Ziarul Financiar.

Vanzarile de tigari, de masini, de ciment si de mobila sunt cele mai lovite. In crestere au fost serviciile medicale private, piata farma, consumul de energie electrica si de gaze, ultimele pe baza revenirii exporturilor.

Potrivit datelor stranse de ZF de la jucatorii care activeaza pe 20 de piete-cheie in ceea ce priveste consumul, doar patru au reusit sa iasa din criza: clinici private, piata farma, energie electrica si gaze naturale.

Pentru restul domeniilor, cum ar fi auto, lemnul si mobila, cimentul, constructiile, produsele petroliere, textilele sau telecomunicatiile, criza si-a continuat neabatut drumul spre diminuarea afacerilor celor mai importante companii locale.

Evenimentul Zilei relateaza: Bancile agata clienti pe Facebook si Twitter.

Pe retelele de socializare si-au facut de putin timp prezenta si institutiile de finantare. Unele sunt mai "timide" si nu te bombardeaza cu mesaje, altele au scos deja artileria grea pe Facebook.

Retelele de socializare au devenit un mod tot mai popular de promovare in spatiul virtual. Dupa ce majoritatea institutiilor de presa, a persoanelor publice si companiilor si-au facut conturi pe Facebook, Twitter sau Linked In (site profesional), cele mai importante 14 banci de pe piata romaneasca si-au facut si ele simtita prezenta in acest mediu de comunicare.

Romania Libera a investigat Cum scapa de concedieri rudele si pilele de partid.

In timp ce restructurarile vor micsora considerabil numarul angajatilor din administratia locala, in multe cazuri clientii politici si rubedeniile primarilor si ale sefilor de consilii judetene vor ramane in functii.

Bilete mai ieftine spre Sofia. Se pregatesc Istanbulul si Belgradul, anunta Gandul.

Romanii care calatoresc cu avionul spre Sofia vor putea cumpara in curand bilete mai ieftine. Controlorii de trafic din Bulgaria si Romania vor coopera pentru constituirea unui bloc functional de spatiu aerian.

Romania si Bulgaria vor constitui al noualea bloc functional aerian (FAB) din Europa, in acest fel marindu-se siguranta zborurilor si reducandu-se durata calatoriei. Directorii celor doua autoritati pentru furnizarea serviciilor de trafic aerian (controlorii de trafic), Bogdan Donciu (Romatsa) si Dian Dinev (Bulatsa), au semnat ieri un memorandum de intelegere privind cooperarea in domeniu.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !