Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Guvernul a adoptat actele normative necesare realizarii unor proiecte de investitii majore
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Guvernul a adoptat actele normative necesare realizarii unor proiecte de investitii majore
Guvernul a aprobat, miercuri, mai multe acte normative necesare realizarii unor proiecte de investitii majore, se arata intr-un comunicat al Executivului. Astfel, potrivit primului-ministru Emil Boc, Guvernul are in vedere dezvoltarea aeroportului Iasi, realizarea variantei de ocolire a orasului Craiova si asigurarea unui teren pentru construirea autostrazii Bucuresti-Ploiesti.
 
Astfel, una din deciziile Guvernului priveste reglementarea regimului juridic al unui teren avand suprafata totala de 25,59 ha si transferarea lui catre Consiliul Judetean Iasi pentru a fi utilizat in cadrul obiectivului de investitii care vizeaza dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi.

„Potrivit angajamentului pe care l-am luat atunci cand am fost la Iasi, astazi am promovat proiectul de lege necesar realizarii acestui obiectiv extrem de important pentru intreaga Moldova, pentru Romania in ansamblu, solicitand Parlamentului adoptarea proiectului de lege prin procedura de urgenta”, a declarat seful Executivului, Emil Boc.

Guvernul a aprobat, de asemenea, indicatorii tehnico-economici pentru realizarea Variantei de ocolire Craiova Sud, pe o distanta de aproape 6,3 km, lucrare care va include un pasaj rutier si 2 intersectii la nivel.

„Realizarea variantei de ocolire este necesara pentru decongestionarea traficului si dezvoltarea generala a zonei, avand in vedere ca inclusiv compania Ford va avea astfel acces mult mai usor la restul retelei de infrastructura”, a declarat, la randul sau, purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Un alt act normativ aprobat se refera la transmiterea unor terenuri din judetele Prahova si Ilfov, cu o suprafata totala de peste 77 de mii mp teren intravilan, din domeniul public al unor unitati administrativ-teritoriale si din administrarea consiliilor locale in domeniul public al statului si in administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii prin Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in vederea realizarii obiectivului de interes national „Autostrada Bucuresti-Ploiesti”..
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !