Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare

Datorii de 65 mil. euro catre primariile de sector, titreaza Capital.

Bucurestenii cu restante la plata taxelor si impozitelor locale sunt amenintati cu poprirea conturilor bancare sau executarea bunurilor. Patru primarii de sector au de recuperat 65 mil. euro.

In sectoarele 1,2,3 si 4, numarul cumulat al datornicilor este, in prezent, de 360.370, dintre care 316.667 persoane fizice si 43.693 persoane juridice. Sumele datorate de acestia totalizeaza 280 milioane lei (peste 65 mil. euro). Numarul de somatii trimise pana in prezent este de 226.000. Directiile de taxe si impozite din sectoarele 2 si 4 au confirmat ca au inceput deja executarile. Reprezentantii sectoarelor 5 si 6 nu au raspuns solicitarilor adresate de Capital.

Investitie de sute de milioane de euro intr-o noua statiune pe litoral, scrie Gandul.

Prefectura Constanta a avizat Planul Urbanistic Zonal "Zona Faleza Marea Neagra - intravilan comuna 23 august" care permite constructia celei mai moderne statiuni de pe litoralul romanesc.

"Viitoarea statiune Terra, asa cum este descrisa in PUZ, se va intinde de-a lungul plajei si falezei Marii Negre, in intravilanul comunei", a anuntat directorul cancelariei prefecturii Constanta, Corina Cusa. Statiunea, prima de tip all-inclusive de pe litoralul romanesc, va avea, conform planurilor facute publice, doua hoteluri a cate 13 etaje, 40 de vile de vacanta, heliport si un teren de minigolf. Investitia totala ar putea ajunge la circa 600 de milioane de euro, conform informatiilor oferite de investitori.

Ziarul Financiar anunta ca Vladescu le spune strainilor ca Romania a iesit din recesiune.

Romania a iesit deja din recesiune si este pe calea cea buna, i-a anuntat ieri dimineata pe investitorii straini Sebastian Vladescu, ministrul finantelor, intr-o interventie televizata in direct la canalul international de business Bloomberg.

Intrebat cand crede ca Romania va "iesi confortabil din recesiune si va incepe sa creasca", Vladescu a raspuns cu o usoara ezitare: "Ei bine, deja am facut-o. In trimestrul al doilea din acest an am avut o crestere foarte, foarte mica. Pentru prima data dupa sase trimestre cu scadere, in al saptelea am avut o crestere de 0,3%, asa incat sunt optimist ca mergem pe calea cea buna."

Cum a scapat Dinu Patriciu de datoriile Petromidiei
, informeaza Evenimentul Zilei.

Omul de afaceri a cumparat rafinaria cu 50 de milioane de dolari, in 2000, tocmai pentru ca si-a asumat plata restantelor ei la stat, transformate insa de guvernarea PSD in obligatiuni.

La 10 ani de la privatizarea companiei Petromidia, datoriile companiei la stat inca nu sunt achitate si nici nu vor fi prea curand. Ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, a anuntat ieri, intr- un interviu acordat Bloomberg, ca guvernul este dispus sa negocieze prelungirea termenului de plata a datoriilor Rompetrol. Asta pentru ca statul nu este interesat sa redevina actionar al companiei, mai ales unul minoritar.

Guvernul roman, cu "ciocu’ mic" in fata autoritatilor de la Paris
, relateaza Jurnalul National.

"Nu exista reprosuri din partea romanilor", a anuntat miercuri seara ministrul pentru Imigratie francez, Eric Besson, la finalul intalnirii cu cei doi secretari de stat romani, trimisi la Paris sa discute problema romilor.

Secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu a declarat, potrivit AFP, ca a luat cunostinta de "repatrieri voluntare" ale unor "cetateni romani", dar ca relatiile franco-romane sunt "excelente de secole".

"Totul s-a desfasurat intr-un spirit constructiv si amical", a mai declarat Besson dupa intalnirea cu secretarii de stat romani Valentin Mocanu si Dan Valentin Fatuloiu, mentionand ca au fost abordate aspecte sociale privind integrarea romilor repatriati, precum si tema cooperarii pe linie de politie.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !