Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Firmele din complexul Dragonul Rosu au fost amendate cu 620.000 lei de Garda Financiara Bucuresti
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Firmele din complexul Dragonul Rosu au fost amendate cu 620.000 lei de Garda Financiara Bucuresti
Peste 250 de societati comerciale din complexul comercial Dragonul Rosu au fost verificate de comisarii Garzii Financiare Bucuresti, fiind aplicate amenzide peste 620 de mii de lei, informeaza un comunicat de presa al Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
 
Potrivit ANAF, comisarii Garzii Financiare Bucuresti au continuat seria actiunilor de control inopinat in centrele comerciale angro din Capitala, in vederea recuperarii debitelor pe care unele societati comerciale le inregistreaza la bugetul de stat, dar si pentru combaterea actelor de evaziune si frauda fiscala.

„Un obiectiv important al controlului l-a constituit complexul comercial Dragonul Rosu din Bucuresti unde au fost verificate 251 de societati comerciale, Garda Financiara Bucuresti angajand in actiune efectivul celor sase divizii operative, respectiv o medie de 26 de echipe de control pe zi”, se arata in comunicat.

Controlul a urmarit legalitatea functionarii agentilor economici care detin puncte de vanzare in acest centru angro, provenienta marfurilor aflate la vanzare, precum si respectarea legislatiei financiar-fiscale.

Conform ANAF, in urma neregulilor descoperite, au fost aplicate amenzi in valoare de 620.500 lei, din care s-au incasat 514.000 lei. Totodata, in baza prevederilor Legii nr.12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, republicata, au fost efectuate confiscari de marfuri si bani numerar in valoare totala de 16.088 lei.

Totodata, Garda Financiara avertizeaza operatorii economici asupra obligativitatii utilizarii aparatelor de marcat pentru toate vanzarile, pentru a evita masura suspendarii activitatii si recomanda clientilor sa solicite bonul fiscal de fiecare data cand achizitioneaza produse din unitatile de vanzare cu amanuntul.

Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !