Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Creditele se scumpesc, insensibile la scaderea cererii, titreaza Capital.
Costurile mai mari percepute vor face ca imprumuturile sa fie mai greu de rambursat. Bancile au marit si comisioanele dupa ce numarul acestora a fost limitat de un act normativ.
 
Bancile au majorat costurile totale percepute la creditele noi, chiar daca una din problemele cu care se confrunta in aceasta perioada este cererea scazuta de imprumuturi. Suplimentar, au marit si dobanzile percepute la creditele vechi aflate in sold acordate populatiei. O astfel de masura creste insa riscul de nerambursare, clientii cu venituri micsorate de criza avand de platit rate lunare mai mari.

Ziarul Financiar relateaza: TVA ramane in ceata. Consultantii spun ca strategia fiscala nu este reala.

Cota unica si contributiile la asigurarile sociale nu vor fi modificate pana in 2013, nivelul TVA ramane incert, iar scaderea salariilor si a numarului de angajati va fi recuperata abia in 2013.

Acestea sunt cateva dintre prevederile strategiei fiscal-bugetare pentru urmatorii trei ani aprobata miercuri de Guvern, care mai include si informatii legate de evolutia cheltuielilor la nivelul ministerelor in perioada 2011-2013.
Consultantii fiscali considera ca nu putem sa vorbim de o strategie fiscala reala, prevederile nefiind de natura sa stimuleze investitiile si sa elimine supraimpozitarea muncii.

Din 2030, va exista viata si dupa pensionare
, anunta Evenimentul Zilei.

Adoptarea de catre deputati a noii legi a pensiilor, in forma propusa de Guvern, prin care varsta de pensionare va creste in urmatorii 20 de ani la 65 de ani, atat pentru barbati, cat si pentru femei, a nascut vii controverse. Insa, avansul economic peste media europeana ar putea compensa aceasta masura.
Pe de o parte, cei care sustin cresterea varstei de pensionare motiveaza ca Romania se confrunta cu un risc ridicat din punct de vedere demografic, care, coroborat cu deficitul bugetului de pensii, poate conduce la colapsul sistemului.

Poti cumpara carburanti la jumatate de pret. Weekend-ul asta si urmatorul, informeaza money.ro.

Petrom are in derulare o campanie care implica vanzarea de carburanti mai ieftini cu 40% decat in mod normal. Doar in Bucuresti si doar pentru inca doua weekend-uri.

Patru benzinarii Petrom din Bucuresti vor vinde, in urmatoarele doua weekend-uri, carburantI cu 40% mai ieftini decat in mod obisnuit. Aceasta promotie nu va fi valabila, insa, decat o ora, in intervalul 11.00-12.00. Numele benzinariilor care vor practica aceste reduceri va fi anuntat cu cel puțin trei ore inainte de inceperea promotiei din ziua respectiva pe postul de radio Europa FM si pe site-ul companiei.

Romanii nu mai depun faina la "Banca de Alimente", scrie Romania Libera.

Campania „Banca de Alimente", initiata in septembrie 2009 de Crucea Rosie, convinge tot mai greu romanii sa doneze.
Daca in Bucuresti veniturile ceva mai ridicate decat in restul tarii permit oamenilor sa renunte la sume modice in favoarea saracilor ajutati prin Crucea Rosie, in Maramures si Constanta nu se aduna mai nimic in locurile de colectare. Pe fondul mai multor probleme sociale - scaderi salariale, somaj, taierea ajutoarelor sociale etc. - tot mai putini constanteni sunt dispusi sa cumpere alimente greu perisabile si sa le doneze catre organizatia neguvernamentala, in scopuri caritabile. Conform planurilor campaniei, alimentele ar urma sa ajunga la cele mai nevoiase persoane din judet - peste 1.000 de familii - sub forma unor pachete ce cantaresc 12 kilograme si sa le asigure pentru o perioada strictul necesar pentru traiul zilnic. Distributia alimentelor se face pe baza anchetelor sociale efectuate de catre filiala Cruce Rosie Constanta, si de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta si Serviciile de Asistenta Sociala din cadrul primariilor din judet.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !