Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Refinantarea creditelor vechi, singura afacere care poate misca în aceasta toamna piata bancara de retail, titreaza zf.ro.
Dobanzile mai mici din ofertele noi, eliminarea comisionului de rambursare anticipata, renuntarea unor banci la comisionul de analiza si promisiunea unei noi reduceri a taxelor notariale ar putea incuraja refinantarile de credite vechi.
 
In lipsa de clienti noi si confruntati cu un val de nemultumire din partea celor vechi care acuza costurile mari ale creditelor, bancherii încep sa arunce pe piata oferte de refinantare la dobanzi mai reduse, unele banci oferindu-se chiar sa preia mai multe credite ale aceluiasi client si sa le consolideze.

Impozit progresiv: statul pierde mult, saracii castiga putin, publica Adevarul.ro.

Daca s-ar aplica varianta de impozitare propusa de PSD, veniturile bugetare ar scadea cu peste 600 de milioane de euro. Venitul net ar creste cu cel mult 160 de lei pentru cei care castiga sub 1.000 de lei, dar statul ar iesi în pierdere pentru ca majoritatea romanilor au salarii mici.

Inca o pacaleala cu scoaterea impozitului minim, sustin cei de la Jurnalul National.

"Deratizarea" firmelor continua, de­oa­rece impozitul minim nu va putea fi eliminat începand cu 1 octombrie asa cum au anuntat rand pe rand o ple­iada de ministri si autoritati. Aceasta este ultima dintr-un lung sir de promisiuni facute de Guvern pentru mediul economic, legate de acest subiect si încalcate rand pe rand.

Investitorii imobiliari cu traditie isi iau mainile de pe Romania, ne informeaza Capital.

Investitorii imobiliari institutionali de genul ING, General Electric, Natixis, Valad sau DEGI, care sunt sustinuti de banci, fonduri de pensii sau companii de asigurari, incep sa îsi ia ochii de pe Romania, dupa ce în 2007-2008 erau considerati salvatorii pietei autohtone.

Money.ro ne spune Ce amendamente au propus bancherii la Ordonanta 50/2010.

Bancile vin cu amendamente la Ordonanta 50 (OUG 50/2010), inainte ca documentul sa fie aprobat in Camera Deputatilor, for decizional in acest caz. Potrivit Hotnews, bancile cer, printre altele, mentinerea comisionului de retragere din credit, cand operatiunea se realizeaza prin card bancar.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !