Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Relansarea productiei interne, prin programul "Cumpara romaneste!", costa 5,2 milioane de lei
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Relansarea productiei interne, prin programul "Cumpara romaneste!", costa 5,2 milioane de lei
Ministerul Economiei Comertului si Mediului de Afaceri a initiat vineri, la nivel national, sub sloganul "Cumpara romaneste!", un program de relansare a productiei interne, in valoare de 5,2 milioane de lei, bani proveniti din fonduri europene, a anuntat institutia, intr-un comunicat de presa.
 
Programul este, conform aprecierilor reprezentantilor ministerului de resort, o componenta anti-criza si isi propune sa relanseze productia interna, sa protejeze si sa genereze noi locuri de munca.

Celelalte obiective ale programului, formulate de Ministerul Economiei, sunt: sprijinirea producatorilor interni prin imbunatatirea cadrului legislativ si implementarea unei politici publice coerente de relansare a productiei interne, dezvoltarea identitatii produsului romanesc si promovarea lui prin instrumente moderne adecvate (mass-media, internet, seminarii, simpozioane targuri si expozitii, etc.), precum si certificarea produsului romanesc si protectia si stimularea consumatorilor.

Pentru implementarea programului “Cumpara romaneste!”, ministerul de resort a aprobat proiectul "Elaborarea, implementarea si coordonarea politicii publice privind relansarea productiei interne in Romania", finantat din fonduri europene, in valoare de 5,2 milioane lei. Potrivit proiectului, care va dura aproximativ un an de zile, vor fi facute seminarii, va fi realizat un portal si va fi lansata chiar si o revista periodica.

Desi vineri institutia a anuntat ca printre actiunile realizate deja se numara si rezervarea domeniilor de internet www.cumpararomaneste.ro si www.produs-romanesc.ro, jurnalistii de la Hotnews au demostrat ca ultimul dintre domenii nu era de fapt in proprietatea ministerului.

Mai mult, HotNews.ro a rezervat pagina de promovare www.produs-romanesc.ro,  “pentru a demonstra incapacitatea institutiei de a-si coordona comunicarea publica cu actiunile propriu-zise”, si a anuntat ca o va ceda gratuit ministerului.

Luni, documentul de la Ministerul Economiei care prezenta programul a fost modificat, pagina care anunta rezervarea celor doua domenii de internet, fiind eliminata.

Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !