Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Pretul gazelor va fi majorat, anunta Bursa.
Pretul reglementat al gazelor naturale urmeaza sa fie majorat de catre ANRE (reglementatorul pietei), dar, deocamdata, nu a fost stabilit cu cat si din ce data. Dan Plaveti, presedintele ANRE, ne-a declarat:
 
"Avem mai multe strategii pe care lucram in prezent si strangem datele de la operatorii din piata gazelor. In calculul de ajus-tare a pretului vom lua in considerare ponderea importurilor in cosul de consum, pretul importurilor, dar si rata de schimb leu-dolar. In plus, vom vedea ce estimari sunt pentru consumul din iarna si ce pondere au importurile pentru gazul inmagazinat, necesar pentru acoperirea varfurilor de consum din iarna. Desigur, vom tine cont de gradul de suportabilitate a populatiei si a agentilor economici alimentati in regim reglementat".

Cum s-au evaporat banii pagubitilor de la Planorama
, titreaza Evenimentul Zilei.

Masini scumpe si bonuri de benzina pe banda rulanta - franturi din contabilitatea Euro Habitat arata cum s-au cheltuit banii oamenilor. Azi are loc prima adunare a creditorilor.

Clientii complexului de apartamente Planorama, situat in zona Doamna Ghica din Capitala, si-au luat gandul ca s-ar putea muta in noua locuinta prea curand. Ei se intalnesc astazi la prima adunare a creditorilor pentru a afla daca exista o lista, cine e trecut pe aceasta si care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca in continuare.


Din Jurnalul National aflati Cat costa stabilitatea cursului.

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a sprijinit moneda nationala si nu a permis devalorizarea acesteia peste un curs de 4,3 lei pentru un euro. Banca centrala a cheltuit numai in septembrie o suma cuprinsa intre 400 milioane euro si 900 milioane euro pentru stabilizarea cursului leu/euro, potrivit analistilor ING Bank.

Pentru luna august, ING estimeaza ca banca centrala nu a intervenit pe piata valutara. "Nu ne este clar care este motivul interventiilor pe piata, dar am observat unele momente cand probabil BNR si-a facut simtita prezenta prin intermediul unor banci locale", se arata intr-o analiza a ING Bank.

Firmele se inghesuie la banii UE pentru formare profesionala
, scrie Ziarul Financiar.

Cu sase zile inainte de data de inchidere a apelului de proiecte destinate formarii profesionale prevazuta in ghidul solicitantului, autoritatile care gestioneaza banii europeni pentru dezvoltarea resurselor umane au suspendat depunerea, deoarece valoarea finantarii nerambursabile solicitata depaseste de doua ori bugetul alocat care este in valoare de circa 75 de milioane de euro.

Un numar de peste 340 de cereri de finantare au solicitat fonduri europene totale de peste 621,9 mil.

Florin Calinescu si Ion Tiriac, printre castigatorii contractelor Schengen, informeaza Capital.

Printre castigatorii celor mai importante contracte legate de aderarea la spatiul Schengen se numara firmele lui Florin Calinescu, Ion Țiriac, Calin Stefan Catalin Radu (fost actionar la Politehnica Iasi) si Madadi Ali (Radacini Motors).

Cele mai multe dintre companiile care si-au adjudecat sume importante din fondurile comunitare alocate Romaniei prin Facilitatea Schengen au obtinut in anul de criza 2010 si alte contracte cu o serie de institutii ale statului. Si nu doar in acest an, ci si in anii anteriori. In plus, printre premianti se afla si unul dintre sponsorii partidului de guvernamant, Asesoft, care si-a adjudecat contracte Schengen de peste 8 milioane de euro.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !