Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Mobila, bricolajul sau gadgeturile au pierdut un client din cinci, informeaza Ziarul Financiar.
Aproximativ unu din cinci romani a renuntat la achizitia de produse de bricolaj, mobila sau gadget-uri din cauza crizei, arata un studiu realizat de Initiative, companie a grupului Lowe, in randul consumatorilor cu varsta intre 21 si 45 de ani din mediul urban.
 
Mai mult de jumatate dintre cei intervievati in cadrul cercetarii de piata au declarat ca si-au schimbat obisnuintele de cumparaturi pentru ca au resimtit criza in propriile buzunare, iar acum merg in magazine care ofera preturi mici, 66% dintre acestia cautand in mod activ oferte speciale si promotii.

Seful FMI: Omul de pe strada plateste erorile unor guverne
, titreaza Capital.

Directorul general al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, a estimat joi ca 'omul de pe strada' in tarile traversand o profunda criza economica plateste 'erorile comise de mai multe guverne timp de decenii'.

'Pentru aceste tari, nu exista alegere. Ele sunt intr-adevar la marginea prapastiei si nu exista alt mod de a proceda ca ele sa revina la ceva care sa fie viabil', a afirmat conducatorul institutiei multilaterale, intr-o intalnire cu reprezentanti ai societatii civile in cadrul adunarii anuale.

Evenimentul Zilei scrie: Efectele poluarii de pe Dunare se numara in ani.

Accidentul ecologic din Ungaria va afecta pe termen lung flora si fauna acvatica, sustin specialistii din Ungaria si din Serbia. Dimensiunea dezastrului e greu de stabilit deocamdata.

Unda de poluare provocata de accidentul ecologic din Ungaria a ajuns ieri in Dunare, unde au murit si primii pesti, dupa cum au anuntat autoritatile de la Budapesta. Potrivit Administratiei Nationale Apele Romane, contaminarea fluviului s-a produs la ora 14.30.

"Se estimeaza ca, datorita capacitatii de dilutie a apei, pH-ul Dunarii e sub valoarea 9. Conform prognozelor, unda poluanta ajunsa in amonte de Budapesta va parcurge aproximativ cinci zile pana la intrarea in Romania. ANAR estimeaza ca pH-ul Dunarii la intrarea in tara se va incadra in jurul valorii de 8,5", au precizat reprezentantii institutiei.

Cat castiga maternitatile private din frica romanilor de clinicile de stat, aflati din Gandul.

In Capitala, procentul nasterilor in spitale private este de 10% din total si in continua crestere.

In maternitatile private din Romania au loc peste 3.000 de nasteri anual, cele mai multe dintre ele, circa 2.000, fiind inregistrate in Capitala. Numarul romanilor care prefera sa plateasca intre 550 de euro si 2.100 de euro pentru o nastere la privat ar putea creste si mai mult pe fondul aparitiei de noi unitati private dar si al tragediei de la Giulesti, cand sase nou-nascuti nesupravegheati au murit in urma unei explozii, conform unei analize a Ziarului Financiar (ZF).

CNADNR are datorii catre constructori de 1,4 miliarde lei
, relateaza Bursa.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) are datorii de 1,4 miliarde lei catre constructori, urmand ca o parte din suma sa fie achitata pana la finele anului, iar restul in cursul anului 2011, au declarat surse din CNADNR, citate de Mediafax.

"Platile vor fi facute in functie de vechimea facturii, o parte anul acesta, o parte anul viitor", au afirmat sursele citate, care nu au precizat numarul companiilor la care CNADNR are datorii. Pe partea de intretinere, cea mai veche factura este din septembrie 2009.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !