Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Impozitarea progresiva ar putea fi introdusa si la presiunea UE, ne spune Capital.
Cota unica ar trebui mentinuta pe termen mediu, ca element de competitivitate cu statele vecine, insa pe termen lung impozitarea progresiva ar putea fi introdusa, inclusiv la presiunea Uniunii Europene. Asta sustine, intr-un interviu acordat EVZ, europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler, fost ministru al Economiei si IMM-urilor in guvernul Tariceanu
 
ZF.ro ne anunta ca Bancherii au scumpit cu 20% rata la un credit ipotecar.

Bancherii au continuat sa scumpeasca creditele pentru populatie si in august, un salt semnificativ fiind inregistrat de dobanzile la creditele de consum in lei care sunt in prezent mai scumpe chiar decat inainte de criza, dobanda anuala efectiva urcand la 19,3% pe an. Si creditele ipotecare in euro s-au scumpit in ultimele luni cu circa doua puncte procentuale, dobanda anuala efectiva urcand de la 5,6% la 7,4% pe an, potrivit datelor BNR. Astfel, rata lunara la un credit ipotecar de 50.


Banca Mondiala: Economia Romaniei este inca pe minus, titreaza Money.ro.

Europa emergenta si Asia Centrala au revenit pe crestere, dar exista temeri privind somajul si durabilitatea expansiunii economiei, a anuntat Banca Mondiala, la o conferinta de presa prilejuita de adunarea generala anuala de la Washington a FMI si Bancii Mondiale, conform publicatiei "The Financial", din Georgia.

Despre Super-joburi fara studii superioare
aflam din Evz.ro.

Foarte multi tineri s-au trezit, mai ales in ultimul an, someri cu studii superioare, dupa ce au absolvit cate o facultate care ar fi trebuit sa le o fere garantia unui loc de munca. Foarte putini stiu insa ca exista meserii bine platite, pentru care nu este necesara o diploma universitara.


Cei de la Gandul se intreaba Cine e de vina pentru scumpirea alimentelor: ministrul, producatorii sau inflatia.

Pana la sfarsitul anului, mancarea va costa mai mult. Procesatorii si retailerii nu au fixat inca noile preturi, dar spun ca sunt nevoiti sa preia majorarile artificiale ale materiilor prime. Discutiile in contradictoriu dintre producatori, procesatori si autoritati, purtate prin intermediul mass-media in ultima perioada, au ca efect o singura certitudine: mancarea produsa in Romania va fi mai scumpa. Cu cat, este greu de precizat un procent batut in cuie, pentru ca, deocamdata, procesatorii si retailerii nu au umblat la preturile din rafturi.

Cat de scumpa ar fi viata fara subventii, ne zice Adevarul.

Veniturile romanilor ar trebui sa fie cu aproximativ 50% mai mari pentru a suporta cheltuielile impuse, daca statul ar percepe tarifele reale pentru caldura, gaze, curent sau transporturi.Romania, ca oricare alt stat modern, subventioneaza utilitatile de imediata necesitate. Diferenta dintre costurile reale si preturile platite poate depasi 100%.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !