Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cat de saraci sunt angajatii de la Finante, ne spune Capital.
Veniturile angajatilor din institutiile Ministerului de Finante - ANAF, Garda Financiara si alte institutii de control - sunt compuse din salariu de baza plus o componenta salariala provenita din procentele asigurate din amenzile acordate pentru munca la negru, contrabanda si evaziune fiscala, a declarat Sebastian Oprescu, presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici.
 
Zf.ro ne spune despre Noua miza la Fondul Proprietatea: cine intra in fata cu dosarul la despagubire.

In lipsa unui mecanism transparent, sunt selectate pentru rezolvare tocmai dosarele cedate catre terti cu doar 10-20% din valoare, in timp ce proprietarii reali asteapta si 4-5 ani titlurile de despagubire. Paralel cu piata gri a actiunilor Fondului Proprietatea ia o tot mai mare amploare piata dosarelor de despagubire inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) unde se "tranzactioneaza" sute de dosare pe an.

Fermierii catre Ciolos: vrem ajutoare ca europenii, informeaza EVZ.ro.

Producatorii romani i-au cerut ieri comisarului european pentru agricultura, Dacian Ciolos, egalizarea subventiilor acordate fermierilor.
Acestia sustin ca ajutoarele financiare venite de la stat si de la UE sunt de aproape cinci ori mai mici decat cele din Vest. Daca la noi se ridica la putin peste 80 de euro - subventie pe hectar, restul fermierilor europeni primesc cir ca 380 de euro la hectar.


De ce sunt gazele scumpe in Romania, aflam de la Jurnalul National.

Gazele sunt o problema spinoasa a Romaniei si nu numai partea rusa s-a interesat de acest sector in ultima vreme. Cancelarul german Angela Merkel, care a facut acum doua zile o scurta vizita oficiala in Romania, a "facut presiuni pentru scumpirea gazelor pe partea de distributie", au precizat surse parlamentare. Situatia vine in contextul in care grupul german E.ON distribuie gaze naturale in jumatatea de nord a tarii, dupa achizitia Distrigaz Nord.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !