Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Analistii bancilor straine contrazic optimismul FMI privind evolutia din T4, publica ZF.ro.
Analistii locali continua sa ramana pesimisti in legatura cu evolutia economiei, anticipand scadere si pentru ultimul trimestru din 2010, in timp ce FMI si Comisia Europeana se asteapta la o ameliorare a activitatii economice spre finalul anului si nu exclud chiar o usoara crestere.
 
Ajustarile fiscale, diminuarea fluxurilor de numerar si cresterea somajului intarzie relansarea economiei, sustin analistii bancilor.

Acordurile verbale incheiate intre operatorii telecom si clienti nu prezinta valoare juridica, titreaza Capital.ro.

Daca ai acceptat telefonic prelungirea contractului la telefonia mobila nu trebuie sa iti faci griji deoarece aceste contracte nu prezinta valoare juridica daca se ajunge in fata ANPC sau in instanta. In goana dupa clienti, operatorii de telefonie mobila apeleaza in ultima vreme la o metoda destul de intalnita in strainatate si anume cea a contractelor incheiate prin telefon.

Gandul ne spune Cu cat ar putea creste salariile bugetarilor in 2011. De unde face Guvernul rost de bani.

Singurele metode prin care statul poate creste salariile bugetarilor in 2011, asa cum au fost ele anuntate de catre oficialii Guvernului, sunt disponibilizarile, renuntarea la al 13-lea salariu si la primele de vacanta pentru a le include in salariul lunar si posibila reducere a CAS. In timp ce procentul cu care vor creste salariile bugetarilor anul viitor, cand expira efectele legii din iunie prin care acestea au fost micsorate cu 25%, este in continuare necunoscut, ceea ce este sigur este ca statul nu va cheltui anul viitor mai mult de 39 de miliarde de lei pe salariile angajatilor proprii si ca in ianuarie 2011 numarul acestora trebuie sa fie sub 1,29 milioane.

Guvernul a promis FMI ca va disponibiliza inca 50.000 de bugetari pana la sfarsitul anului, ne informeaza Money.ro.

Guvernul promite delegatiei FMI ca va face in doar 3 luni ce n-a reusit in noua! Practic, pentru a se incadra in calendarul convenit cu Fondul, guvernantii ar trebui sa mai trimita acasa, pana la sfarsitul anului, inca 50 de mii de bugetari. Asta in conditiile in care, pana in septembrie, au pus pe liber doar 27 de mii de angajati.

Adevarul ne spune care este Clasamentul joburilor mereu vacante.

Chiar daca e criza, somerii indemnizati nu se inghesuie sa ocupe locurile de munca disponibile daca sunt prost remunerate. Salariile mici fac mult mai atractiva indemnizatia de somaj. Joburile in confectii sunt cele mai ocolite, intrucat sunt temporare si retribuite cu 600 de lei brut.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !