Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare

Ce drepturi aveti ca somer, aflati din Romania Libera.
Somerii beneficiaza conform legii de servicii gratuite oferite de catre agentiile pentru ocuparea fortei de munca, care trebuie sa incurajeze si sa usureze integrarea din nou pe piata muncii. In luna octombrie, rata somajului se afla in scadere cu 7,08% la nivel national si de 2,68% la nivelul Capitalei.

Cei peste 600 de mii de someri inregistrati la nivel national pot beneficia de sase tipuri de servicii gratuite, conform Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca. Serviciile sunt accesibile tuturor somerilor care in prealabil s-au inregistrat la agentia locala pentru ocuparea fortei de munca de care apartin.
Mariana Bucalet, sef Seviciu Formare Profesionala in cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), spune ca un angajat care a ramas fara un loc de munca trebuie sa-si pastreze calmul si sa faca ceea ce depinde de el in solutionarea problemei.

Romanii si bulgarii iau cele mai scumpe credite din UE, informeaza Evenimentul Zilei.

Chiar si in ofertele cu dobanzi promotionale, valabile pe termen limitat, imprumuturile de consum si cele ipotecare acordate in Romania au costuri mai mari decat in aproape toate statele membre.

Creditele in euro, vandute de bancile din Romania, se afla pe locul al doilea in topul celor mai scumpe imprumuturi acordate in statele care au intrat in Uniunea Europeana (UE), dar nu au adoptat inca moneda europeana. Imprumuturi mai scumpe decat romanii mai contracteaza doar bulgarii.

Ziarul Financiar
titreaza: Tendintele din magazinele online: telefoanele si laptopurile scumpe domina topul celor mai vandute produse.

Prezenta unor produse scumpe in topul vanzarilor de electronice si electrocasnice ale magazinelor online este un prim indicator ca piata ar putea sa stagneze, cel putin ca valoare in acest an comparativ cu 2009. In plus, zicala potrivit careia "sunt prea sarac ca sa cumpar ceva ieftin" pare ca justifica astfel de topuri. Cum explica retailerii?

Daca ne uitam care sunt cele mai vandute produse electronice si electrocasnice in magazinele online, vom avea o surpriza. Printre cel mai bine vandute zece telefoane mobile, spre exemplu, pe eMAG gasim patru modele cu preturi care depasesc 250 de euro, printre care un iPhone 4 cu capacitate de 16 GB pe locul al patrulea si acelasi model, dar cu capacitate de 32 GB, pe locul al saptelea, la preturi de 850 de euro, respectiv 900 de euro. Destul de piperate, dat fiind ca un mobil costa in medie cateva zeci de euro, beneficiind de subventiile acordate de operatorii de telefonie mobila in magazinele GSM.

Clientii au tot riscul, relateaza Jurnalul National.

Nu numai clientii bancilor au inceput sa spuna ca institutiile bancare nu vor sa imparta riscurile cu ei, ci si reprezentantii fondurilor de garantare si economisti de frunte ai acestei tari.

"Fetisizarea riscului de catre banci este una dintre cauzele pentru care ele se confrunta cu probleme de credibilitate. Au facut un fetis din risc. Riscul din perspectiva bancilor, care a condus la o anumita decredibilizare, este inteles intr-un singur fel: sa-l du¬cem, daca nu pe tot, cat mai mult, dincolo de noi, fie la institutii de garantare, fie la clienti, fie in alte parti", a spus Aurel Sara¬met (foto), presedintele Fondului National de Garantare a Credi¬telor pentru IMM-uri. El a facut aceste declaratii la seminarul EU-Cofile, organizat de BNR, Alpha Bank si ARB.

Megalicitatie la Transporturi pentru autostrazi
, anunta Capital.

Primele segmente de autostrada care vor respecta noile standarde de cost impuse de Ministerul Transporturilor vor fi lici¬tate in aceasta luna. Valoarea totala estimata: 1,327 miliarde de euro.

Oficialii Ministerului Transporturilor (MT) vor organiza, in zilele ramase pana la sfarsitul lunii noiembrie, licitatii pentru desemnarea proiectantilor si executantilor segmentelor de autostrada Nadlac - Arad, Timisoara - Lugoj si Orastie - Sibiu, care fac parte din Coridorul IV. Desi toate aceste lucrari au, conform Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), termenele de intrare in executie mult depasite, MT spera sa gaseasca ofertanti suficienti pentru realizarea activitatilor de proiectare, intocmirea proiectelor tehnice si executia a nu mai putin de 156,57 kilometri de autostrada.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !