Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cine nu vrea sa i se aplice OUG 50 are doua luni sa aleaga, scrie ZF.ro.
Clientii cu credite in derulare care nu vor sa li se aplice prevederile Ordonantei 50/2010, prin care se transparentizeaza costul finantarii, mai au 53 de zile in care pot notifica bancii ca denunta actele aditionale.
Renuntarea la aplicarea Ordonantei 50 ar insemna intoarcerea la forma initiala a contractului. Ar putea fi tentati de o asemenea alternativa clientii care considera ca pot ajunge la conditii mai bune atacand in instanta anumite clauze pe care le considera abuzive din contractele initiale.
 
Un sfert din familiile din Romania, dependente de banii primiti de la stat, publica Gandul.

Romanul din statisticile oficiale are mai multi bani decat in 2008, anul boomului economic. Fenomenul are insa loc in contextul unei cresteri majore a veniturilor pe care acesta le incaseaza de la stat

Din cei 2.231 de lei, care reprezinta veniturile totale medii lunare ale unei familii, peste 26,7% sunt prestatii sociale, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS) cu privire la trimestrul al treilea din 2010. Dependenta romanilor fata de banii veniti de la stat a crescut semnificativ in perioada de criza. in urma cu doi ani, o gospodarie avea venituri de 2.164 de lei, insa numai 20,8% din acestia proveneau de la autoritati.

Tanasescu: relaxarea fiscala trebuie uitata, titreaza Money.ro.

Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, spune ca, in ciuda indeplinirii tintelor fixate cu finantatorii externi, Guvernul nu trebuie sa diminueze in acest an nivelul taxarii. Boardul de la Washington va discuta, maine, ultimele date privind deficitul bugetar si arieratele, dar si coordonatele pe care se va baza urmatorul acord.

EVZ.ro anunta Vesti bune de la FMI: luam banii si incheiem un nou acord.

Conducerea FMI va discuta maine, la Washington, situatia Romaniei. Mihai Tanasescu spune ca raportul va fi acceptat si ca vom semna un nou acord cu Fondul in martie sau in aprilie.
Mihai Tanasescu, reprezenantul Romaniei la FMI, spune ca vestile de la boardul de maine vor fi buneSursa: LIBERTATEA

Romania incepe relatia cu Fondul Monetar International (FMI) din acest an cu dreptul. Exista semnale ca boardul Fondului va aproba maine ultimul raport despre Romania si ca ne va acorda urmatoarea transa din imprumut, cea de-a saptea, in valoare de 769 milioane DST (900 milioane euro).

Capital publica topul celor mai mari venituri din chirii declarate in 2010 in Capitala. Locul I: 1,6 milioane de euro.

Cele mai mari venituri din cedarea folosintei bunurilor incasate de o persoana fizica din Bucuresti, declarate in 2010 pentru anul precedent, au fost de 7,16 milioane de lei, insemnand circa 1,6 milioane de euro.

Potrivit informatiilor furnizate Capital de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti, cele mai mari zece venituri nete declarate anul trecut de persoane fizice din Capitala, rezultate din cedarea folosintei bunurilor (inchirieri,subinchirieri,arenda) pentru 2009, au fost:
1. 7,16 milioane lei
2. 4,52 milioane lei
3. 3,23 milioane lei

 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !