Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cum scoti Ordonanta 50 din contractul de credit, relateaza Adevarul.
Romanii care nu au semnat actele aditionale la contractele de credit pot cere bancilor, pana la finele lunii februarie, sa nu se aplice prevederile actului normativ. Denuntarea actului aditional de aliniere a contractului la Ordonanta 50 va permite clientilor sa dea banca in judecata pentru clauzele abuzive, spune avocatul Piperea.

Ordonanta 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori s-a aplicat clientilor cu imprumuturi in derulare numai in perioada iunie-decembrie 2010. In Legea privind OUG 50, publicata in Monitorul Oficial la 30 decembrie 2010, se precizeaza ca prevederile actului normativ nu mai au aplicabilitate pentru creditele vechi. Iar asta dupa ce milioane de romani au fost chemati la ghişeele bancilor, pana la jumatatea lunii septembrie, sa semneze actele aditionale la contracte.
 
Au inceput scumpirile la tigari, anunta Evenimentul Zilei.

Vesti proaste pentru fumatorii de tigari Kent, Pall Mall si Dunhill. Peste 10 zile, acestea vor fi mai scumpe, conform anunturilor oficiale publicate de producatorul acestor marci, British American Tobacco (BAT).
Astfel, incepand cu 17 ianuarie, un pachet de Kent White va costa 11,2 lei, iar unul de Dunhill Blue - 11,7 lei.

"Scumpirea operata este de 30 de bani pe pachet", ne-a declarat Adrian Popa, director corporate affairs al companiei. El a spus ca principalele cauze care au facut necesara cresterea preturilor sunt costul materiei prime si inflatia. "Noi platim materia prima in euro la cursul zilei", a precizat oficialul BAT.

Capital scrie despre Cum ti se pot fura banii de pe card.

Ai senzatia ca bancomatul de la care iti retragi banii este perfect normal si 100% sigur, astfel incat nimeni nu poate sa-ti citeasca PIN-ul de la card. Cu toate acestea, tehnologia avansata la care au ajuns cei care vor sa va fure banii de pe card depaseste orice imaginatie.

Cum ti se pot fura banii de pe card? Cei de la gizmodo.com au publicat imagini care arata, pas cu pas, cum poate fi "citit" PIN-ul cardului cu ajutorul unei tastaturi false, care arata exact ca cea a bancomatului.

La aceasta se adauga un cititor de banda magnetica incropit din parti electronice de la telefoane mobile sau MP3 playere si banii dipar fara sa va dati seama cand si cum.

Retailul autohton a inregistrat cea mai mare scadere din Europa
, informeaza Financiarul.

La nivel comunitar, vanzarile din octombrie anul trecut au crescut in 12 state si s-au redus in cinci. Volumul afacerilor din comert in tara noastra a scazut in noiembrie 2010 cu pana la 7,6% fata de noiembrie 2009.

Comertul cu amanuntul a crescut, in volum, cu 0,8% in Uniunea Europeana in octombrie 2010 fata de aceeasi luna a anului anterior, iar Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere dintre statele membre, de 8,9%, potrivit datelor Eurostat.

Oamenii din business cred acum ca economia işi va reveni in 2011, titreaza Ziarul Financiar.

Oamenii de afaceri si managerii prezenti ieri la sedinta deschisa de redactie ZF Expert apreciaza ca sunt semnale bune din economie, ca directia e buna, dar mergem "cu frana de mana trasa".

La sedinta deschisa de redactie ZF Expert, unde sunt invitati lunar oameni din business pentru a surprinde cele mai fierbinti subiecte din economie, au participat ieri Mircea Oancea, presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mihaela Mitroi, partener PricewaterhouseCoopers, Adrian Mitirita, director financiar si IT Actavis Romania, Gheorghe Racaru, director de strategie si dezvoltare Blue Air, Mihnea Serbanescu, general manager si proprietar al DTZ Echinox si Razvan Pasol, presedinte si director general Intercapital Invest.

Cei sase au fost de acord ca 2010 a fost un an in care s-a observat din ce in ce mai puternic dorinta de schimbare, atat la nivel public, cat si privat. Mai mult, Romania continua sa fie o piata atractiva pentru investitorii straini, in ciuda problemelor economice din ultimii doi ani.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !