Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Avocat din Bucuresti, dator la Fisc cu aproape 2 milioane lei, anunta site-ul b365.ro.
Un avocat din Bucuresti a estimat ca va incasa venituri mai mici in 2009 decat cele realizate in realitate din onorariile percepute celor pe care ii reprezinta in instanta si, prin urmare, a platit un impozit diminuat. In urma regularizarii facute de Directia Generala de Finante Publice a Municipiului Bucuresti (DGFPMB), la sfarsitul anului trecut, institutia a stabilit ca avocatul trebuie sa mai achite la stat in jur de 468.000 euro pana la inceputul lui februarie.
Regularizarea operata de Fisc in decembrie 2010 vizeaza veniturile obtinute din profesii libere in anul anterior.
 
Ce firme castiga din taxa de 3% pe venit, informeaza Evenimentul Zilei.

Microintreprinderile care au o profitabilitate de cel putin 20% au de castigat din noua taxa. Avantajate vor fi companiile din comert si constructii.

Noul impozit de 3% pe venit este avantajos pentru acele microintreprinderi care marcheaza un profit echivalent cu cel putin 20% din venituri, potrivit calculelor EVZ.

Din aceasta modalitate de taxare castiga firmele care au venituri mari si cheltuieli mici. De la 1 ianuarie, microfirmele din Romania pot alege sa plateasca un impozit de 3% pe venit, in locul celui pe care il platesc toate companiile, de 16% pe profit.

Aflati din Capital De ce nu mai este convenabil sa fii client fidel al operatorilor telecom.

In goana lor dupa clienti, operatorii telecom ofera mii de minute si mesaje la preturi accesibile celor care intra in reteaua lor, in timp ce utilizatorii vechi primesc mult mai putine minute la costuri mai mari.

Daca in urma cu cativa ani, cartelele prepay sau abonamentele includeau maximum cateva sute de minute pe luna, acum cei trei mari operatori telecom din tara noastra Orange, Vodafone si Cosmote poarta in fiecare luna un razboi al ofertelor, incercand sa atraga cat mai multi clienti in reteaua lor.

50 de milioane de euro pentru Udrea, titreaza Jurnalul National.

Austeritatea bugetara se opreste asa cum ne-am obisnuit: la Elena Udrea si proiectele sale. Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului are la dispozitie, anul acesta, un buget de 208,41 milioane de lei (50 milioane euro) pentru Planul anual de marketing si promovare a turismului si pentru Programul de dezvoltare a destinatiilor si produselor turistice.

"Programul anual de marketing si promovare turistica are alocata in bugetul MDRT pe 2011 suma de 12,91 milioane de lei (3 milioane euro), iar pentru programul de dezvoltare a destinatiilor si produselor turistice, suma alocata in 2011 este de 195,5 milioane de lei (47 milioane euro)", potrivit Mediafax.

Romania incepe anul cu un munte de bani, dar companiile tot taie joburi si afaceri, scrie Ziarul Financiar.

Statul incepe noul an pe un munte de bani, cu 900 mil. euro de la FMI si alte 2,5 mld. euro ce vor veni de la UE si Banca Mondiala, in timp ce in economia reala companiile private continua sa concedieze personal, sa inchida afaceri sau sa intre in insolventa.
Apare astfel o discrepanta in crestere intre abundenta de bani din vistieria BNR si a statului, dar si de pe piata financiara, si de cealalta parte economia privata, care a fost prea mult timp privata de lichiditati si comenzi si nu reuseste sa-si revina din socurile succesive pe care le-a resimtit anul trecut.

Bancile au ajuns sa se sufoce sub zecile de miliarde de lei care baltesc in piata, iar dobanzile ROBOR au fost in cadere libera in prima saptamana a anului, in timp ce creditarea nu da niciun semn de revigorare, iar acest surplus de bani nu circula spre economie.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !