Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cu cat cresc salariile angajatilor care accepta pensia privata in locul unei prime, scrie Gandul.
Un angajat cu 2.000 lei brut pe luna care accepta ca firma sa ii plateasca o contributie la un fond de pensii private facultative, in loc de bonus cash, castiga 2,3% la venitul sau net.
Majoritatea angajatilor romani prefera o majorare salariala sau un bonus in cash, sau o asigurare de viata, in locul unei contributii platite de angajator la un fond de pensii private facultative, asa-numitul Pilon III.
 
eGuvernare, in faliment, titreaza Financiarul.

Au mai ramas fara resurse de la bugetul public in 2011 eParticipare, Supercomputing si un proiect de egalitate intre femeile si barbatii din IT.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), condus de deputatul PDL Valerian Vreme, intra in noul an cu un buget aprobat de guvern de 192,2 milioane de lei, diminuat cu 29% fata de alocarile bugetare ale guvernului pentru anul 2010. Institutia va renunta astfel la 32 de angajati si va amana o parte din proiectele ce ar putea obtine finantari externe.

Sistemul PPP a adus ungurilor si polonezilor sute de kilometri de autostrazi.
Aflati din Ziarul Financiar de ce in Romania nu merge.

Ungurii au finalizat in parteneriat public-privat (PPP) aproape 145 de kilometri de autostrada in 2010, in timp ce polonezii au semnat in ultimii trei ani doua astfel de contracte pentru constructia a 168 de kilometri de autostrazi. La polul opus, Romania a avut numai tentative esuate de a incheia astfel de contracte pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere. Mai mult, noua lege a PPP-ului este puternic contestata de specialisti.

Cine s-a imbogatit din petrol
, informeaza Capital.

Daca majoritatea oamenilor se uita cu ingrijorare la pretul petrolului, exista unii care se uita la el cu bucurie. Asta pentru ca o crestere a cotatiei barilului de petrol se simte in buzunarul lor. Cine sunt miliardarii care fac banii din petrol?

Cel mai bogat "oilman" din lume este indianul Mukesh Ambani, care are o avere estimata de revista americana Forbes de 29 de miliarde de dolari.

Este Romania mai atractiva decat China?, se intreaba jurnalistii de la Romania Libera.

Pentru companiile vest-europene, Romania si Bulgaria sunt cele mai atractive tari in care sa-si extinda productia.

Europa Centrala si de Est - in special Romania si Bulgaria - este regiunea cu una dintre cele mai bune perspective economice pe termen mediu din lume, chiar peste grupul BRIC (Brazilia, Rusia, India si China), potrivit Erste Bank. Pana in 2015, costurile cu forta de munca in zona de coasta a Chinei vor creste pana la nivelul Europei de Est, iar transportul naval deja sporeste substantial costurile, a explicat Geoff Cutmore, realizator CNBC si gazda unei dezbateri a Erste despre regiune.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !