Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cate milioane de litri de benzina consuma statul, informeaza Capital.
Autoritatile statului vor achizitiona anul acesta 28 milioane litri de benzina. In acest fel, bugetul de stat va suporta, in 2011, o cheltuiala de 140 milioane lei doar pentru ca autoturismele oficialilor sa aiba asigurat necesarul de combustibil.

Astfel, potrivit datelor oficiale, benzina si motorina va consuma anul acesta aproape 33 milioane euro de la bugetul de stat pentru aprovizionarea masinilor din dotarea institutiilor statului.

Recalcularea primelor 25.000 de pensii speciale ale militarilor a marit cheltuielile statului, nu le-a micsorat, anunta Ziarul Financiar.

Prin recalcularea celor 25.000 de pensii militare, Guvernul cheltuie mai mult cu 8% fata de cat platea inainte de recalculare, potrivit calculelor ZF.

Astfel, daca inainte de recalcularea celor 25.000 de pensii militare Guvernul cheltuia lunar 49,08 mil. lei (11,7 mil. euro/luna), dupa recalculare s-a ajuns la cheltuieli de 52,83 mil. lei (12,6 mil. euro) pe luna pentru plata acelorasi pensii, ceea ce inseamna o crestere de 8%.

Evenimentul Zilei titreaza Oficial Eurobank EFG: "Toti platim pentru creditarea excesiva".

Goana dupa o "plasma" sau un automobil nou de care nu aveau neaparata nevoie i-a facut pe romani sa se imprumute peste potentialul lor financiar. Nota de plata este usturatoare.

In urma cu doi-trei ani, Romania era o tara prinsa in euforia banilor luati usor, in conditiile in care fiecare banca dadea credite ca painea calda. Pofta romanului pentru acest produs nu a fost redusa decat odata cu venirea crizei, cand ambele parti implicate in proces au realizat greseala facuta.

Instabilitatea politica alunga investitorii, relateaza Jurnalul National.

Tara noastra sta bine pe hartie, dar instabilitatea politica face ca investitorii sa nu aiba incredere in noi. Principala problema a Romaniei este ca e subindustrializata fata de necesar sau potential si este dependenta de capitalul strain, a declarat Cristian Ionescu, directorul Coface Romania.

Circa 75% din schimburile comerciale sunt realizate cu Uniunea Europeana, iar cresterea exporturilor din ultimii doi ani nu se vede in nivelul de trai din cauza ponderii foarte mici a acestora in economie.

Premiera imobiliara: proiect rezidential in insolventa, scos la vanzare, scrie money.ro.

Doua blocuri din cele trei ramase nefinalizate in cadrul proiectului Terra Residence din Voluntari au fost scoase la vanzare pentru recuperarea datoriilor pe care firma le are catre creditori, cel mai mare fiind BCR, care are de recuperat aproape 20 de milioane de euro.

Pentru recuperarea unei parti din datoria firmei, lichidatorul judiciar al firmei, PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL a scos la vanzare doua dintre cele trei blocuri nefinalizate din cadrul proiectului.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !