Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Mii de constructii ilegale, la un pas de demolare, anunta Evenimentul Zilei.
Dupa ce a decis ca imobilele ridicate fara acte nu pot fi autorizate ulterior, guvernul modifica si Legea constructiilor pentru a le putea darama.
Zeci de mii de imobile s-au construit fie fara autorizatie, fie cu mai multe etaje decat prevedeau documentatiile eliberate de primarii. Iar, dupa cum recunosc chiar autoritatile locale, multe dintre ele "impodobesc" acum centrele sau zonele protejate ale marilor orase.
 
Bursa a pierdut 8.000 de investitori anul trecut, relateaza Ziarul Financiar.

Numarul de investitori la Bursa a inregistrat in 2010 cea mai abrupta scadere de la declansarea crizei financiare, ajungand la un total de 86.703 participanti, in conditiile in care 8.000 de investitori au iesit din piata, arata statisticile Fondului de Compensare.
Pe Bursa de la Bucuresti investeau un numar de 86.703 investitori la finele anului trecut, mai putin cu 7.842 fata de anul 2009 si usor sub totalul raportat de Bursa la finele anului 2007, considerat an de maxime, potrivit statisticilor emise de Fondul de Compensare a Investitorilor (FCI).

Capital
informeaza ca Bancile pastreaza marjele mari la creditele vechi.

Bancherii nu anuleaza modificarile contractuale referitoare la dobanzi facute in vara anului trecut in urma implementarii OUG nr. 50, chiar daca noua lege le permite.

Prima forma a OUG nr. 50 a impus si legarea dobanzilor la creditele vechi de indici de re¬ferinta transparenti - ROBOR, pentru imprumuturile in lei, si EURIBOR, pentru cele in euro. Multe contracte nu prevedeau cum si cand poate modifica banca dobanda perceputa.

Preturile ridicate la alimente si petrol nu sunt un fenomen temporar, scrie Gandul.

Cresterea recenta a preturilor la alimente si petrol nu este temporara, deoarece nu are o natura speculativa, iar guvenrele si populatia ar trebui sa se pregateasca de inrautatirea situatiei, potrivit unei analize AFP.

Desi pare similar cu avansul accelerat al cotatiilor marfurilor din 2007-2008, actualul trend ascendent al preturilor la alimente si petrol nu are radacini in zona speculei si nu se va termina intr-o prabusire puternica a preturilor, asa cum s-a intamplat acum doi ani.

Din peste 50 de propuneri anticriza facute de mediul de afaceri, guvernul a aplicat sub 10%, titreaza Financiarul.

De cand a inceput criza, mediul de afaceri a inaintat puterii zeci de variante pentru relansare Prim-ministrul da asigurari ca motorul cresterii economice il reprezinta cota unica de 16%, desi in ultimii doi ani am avut recesiune.

Reprezentantii patronatelor autohtone, dar si cei din Consiliul Investitorilor Straini au trimis recent guvernului o serie de propuneri in vederea relansarii economice. Cele mai multe sunt doleante exprimate inca de acum doi ani.

 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !